Γιώργος Κόρομι: «Ήταν απαράδεκτο που είπε ο Τριαντάφυλλος ότι η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παππάς έκαναν σεξ. Εγώ μπορεί να του έκανα μήνυση»
Νέα

Γιώργος Κόρομι: «Ήταν απαράδεκτο που είπε ο Τριαντάφυλλος ότι η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παππάς έκαναν σεξ. Εγώ μπορεί να του έκανα μήνυση»

Γιώργος Κόρομι: «Ήταν απαράδεκτο που είπε ο Τριαντάφυλλος ότι η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παππάς έκαναν σεξ. Εγώ μπορεί να του έκανα μήνυση»

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρώην παίκτης του Survivor στο περιοδικό ΟΚ!

Ο Γιώργος Κόρομι έζησε αξέχαστες στιγμές στο Survivo και για αυτές τις εμπειρίες του rμίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις ερωτικές περιπέτειες που υποτίθεται έλαβαν χώρα στο παιχνίδι ενώ έφερε στο μυαλό του όσα έγιναν και οδήγησαν στο περιστατικό με τα ψάρια και τον τριαντάφυλλο.

Έχει δημιουργηθεί μεγάλος θόρυβος από τη στιγμή που κάποιοι συμπαίκτες σου είπαν ότι έγινε σεξ στο Survivor. Κατάλαβες ποιο ήταν αυτό το ζευγάρι;

Ειλικρινά, εύχομαι όλοι οι συμπαίκτες μου να έκαναν σεξ στο Survivor για να ξεχαρμανιάσουν. (Γελάει.) Όταν ο οργανισμός δεν τρέφεται και μπαίνει σε διαδικασία επιβίωσης, σταματούν όλες οι περιττές λειτουργίες – και ανάμεσά τους είναι και η αναπαραγωγή. Στις γυναίκες κόβεται η περίοδος και στους άντρες πέφτει εντελώς η τεστοστερόνη. Όταν βέβαια τα έπαθλα έγιναν πιο μεγάλα και τρώγαμε πιο καλά, ξύπνησαν τα πουλιά και άρχισαν πάλι να κελαηδούν. (Γελάει.) Άκουγα τα πουλιά της ζούγκλας να κελαηδούν. Τώρα αν κελάηδησε και κάποιο δικό μας ή της αντίπαλης ομάδας, ειλικρινά, δεν το γνωρίζω.

Δηλαδή αυτό που είπε ο Πάνος Καλίδης, ότι ένιωθε σαν το σαλιγκάρι γιατί δεν είχε καμία ερωτική επιθυμία, ισχύει;

Ναι, ισχύει. Και σου το λέω και από προσωπική εμπειρία. Μετά τον έκτο μήνα, που άρχισα να τρέφομαι καλύτερα και έβαλα κάποια κιλά, επανήλθε η δύναμή μου, η τεστοστερόνη μου και άρχισε πάλι το πουλί να κελαηδάει!

Ο Τριαντάφυλλος στον τελικό του παιχνιδιού είπε ότι το ζευγάρι που έκανε σεξ ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παππάς.

Δεν νομίζω να ήταν μπροστά για να το γνωρίζει. Είναι από τα κλασικά που κάνει ο Τριαντάφυλλος για να τραβήξει την προσοχή. Ακόμα κι αυτά που είπε για τον Σάκη και τη Μαριαλένα, ότι άκουγε κάτι χρούτσου χρούτσου στην καλύβα τους, δεν τα πιστεύω. Μακάρι η Ελευθερία και ο Αλέξης να έκαναν σεξ και να το απόλαυσαν κιόλας, γιατί το τοπίο ήταν ειδυλλιακό. Αλλά εγώ προσωπικά ούτε είδα ούτε άκουσα κάτι. Αλλά ακόμα κι αν έγινε κάτι μεταξύ τους, τι τον κόφτει τον Τριαντάφυλλο και βγαίνει και το λέει δημόσια; Για εμένα ήταν πολύ κακό αυτό που έκανε.

Πώς θα αντιδρούσες αν ήσουν στη θέση του Αλέξη Παππά και αποκάλυπτε κάτι αντίστοιχο για εσένα;

Μπορεί να του έκανα και μήνυση. Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Τριαντάφυλλος. Και σκέψου ότι ειπώθηκε αυτό το πράγμα παρουσία παιδιών.

Πολύς κόσμος σχημάτισε αρνητική εικόνα για εσένα όταν έπιασες ψάρια και δεν έδωσες στον Τριαντάφυλλο να φάει.

Στον Τριαντάφυλλο είχα δώσει πολλές φορές να φάει. Αλλά του είχα πει ότι «όταν είσαι σε μια ομάδα που προσπαθεί να επιβιώσει, ο καθένας πρέπει να βοηθήσει όπως μπορεί».

Ο Τριαντάφυλλος δεν βοηθούσε πουθενά. Είπαν ότι τον άφησα νηστικό. Η παραγωγή έδινε προμήθειες που μοιραζόμασταν όλοι. Μαγειρεύαμε και ο καθένας έτρωγε τη μερίδα που του αναλογούσε. Ο Τριαντάφυλλος, παρόλο που δεν βοήθησε ούτε καν στο μαγείρεμα, έφαγε κανονικά το γεύμα του. Τα ψάρια που έπιασα και δαπάνησα χρόνο και κόπο επέλεξα να τα μοιραστώ με όσους βοήθησαν την ομάδα.

Από τη στιγμή που ο Τριαντάφυλλος δεν σπαταλούσε ενέργεια για να βοηθήσει αγωνιστικά ή όπως αλλιώς μπορούσε την ομάδα του, θεώρησα ότι δεν χρειαζόταν την έξτρα τροφή που ψάρεψα. Προτίμησα λοιπόν να τη διαθέσω σε αυτούς που κόπιασαν για να τους βοηθήσω να αναπληρώσουν την ενέργεια που δαπάνησαν για την ομάδα τους.

Με ποιον από τους συμπαίκτες σου επιδίωξες να συναντηθείτε μετά το παιχνίδι και με ποιον δεν θα σε πειράξει αν δεν κρατήσετε επαφή;

Ήταν όλοι έντονοι χαρακτήρες και με τους περισσότερους δέσαμε. Ειδικά με τους Amigos, τον Ηλία, τον Γιώργο, την Καρολίνα, την Ελένη, τη Νικολέτα, τον Κώστα, τον Παύλο, θεωρώ ότι θα κρατήσουμε επαφή. Εκτός από αυτούς συναντήθηκα ήδη με τον Περικλή και την Ελευθερία. Με τον Σάκη και τη Μαριαλένα σκεφτόμαστε να πάμε διακοπές μαζί.

Τον Αλέξη Παππά δεν τον ανέφερες.

Ο Αλέξης Παππάς, κατά τη γνώμη μου, είχε τη μεγαλύτερη στρατηγική μέσα στο παιχνίδι. Δεν γνωρίζω τι άνθρωπος είναι έξω από το παιχνίδι και δεν ξέρω τι από όλα αυτά που έκανε ήταν ψεύτικο και τι αληθινό. Επειδή είναι και ηθοποιός, δεν μπορούσα να καταλάβω πότε υποκρινόταν και πότε όχι. Με τον Αλέξη δεν είχαμε καλές σχέσεις μέσα στο παιχνίδι, οπότε δεν θα επιδιώξω να συναντηθούμε τώρα που τέλειωσε. Το ίδιο ισχύει και για τον Τριαντάφυλλο. Όταν με κάποιον δεν ταιριάζεις, δεν υπάρχει λόγος να επιδιώξεις να έχετε επαφές.

Τι θα συμβούλευες μια φίλη σου αν σου έλεγε ότι θέλει να γνωρίσει τον Αλέξη Παππά;

Θα τη συμβούλευα να το ξανασκεφτεί. Αν όμως επέμενε, θα της έλεγα «Καλό κουράγιο και υπομονή, γιατί θα τη χρειαστείς». (Γελάει.)