Γιώργος Κουβαράς: «Βλέπω με μανία trash tv. Μου αρέσει που δεν είναι καθόλου δήθεν».
Νέα

Γιώργος Κουβαράς: «Βλέπω με μανία trash tv. Μου αρέσει που δεν είναι καθόλου δήθεν».

Γιώργος Κουβαράς: «Βλέπω με μανία trash tv. Μου αρέσει που δεν είναι καθόλου δήθεν».

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς του

Μια άλλη του πλευρά έδειξε ο νέος άνκορμαν της ΕΡΤ1, Γιώργος Κουβαράς.

Ο δημοσιογράφος ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4».

«Προσπαθώ να μην χάσω την προσωπική μου σφραγίδα και αυτό μου ζητήθηκε» είπε για το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ1 που παρουσιάζει.

«Η ανασφάλεια κάνει τους ανθρώπους επιθετικούς. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που πιστεύουν ότι η επιθετικότητα είναι φοβερό προσόν. Φέρνει νούμερα η επιθετικότητα, για πολλούς είναι ζητούμενο να σε κάνουν να χάσεις την ψυχραιμία σου για να φωνάξεις.

Τη δουλειά αυτή πρέπει να την παίρνουμε λίγο λιγότερο σοβαρά για την κάνουμε σωστά. Υπάρχει η τάση να νομίζουμε ότι κάνουμε πυρηνική φυσική. Μεταφέρουμε ειδήσεις. Πρέπει να τις έχουμε αντιληφθεί προηγουμένως.

Υπάρχει μια προσπάθεια τρομολαγνείας με στόχο την τηλεθέαση. Ο κόσμος αρχίζει να απολαμβάνει την κακή είδηση και την παρακολουθεί όπως περίπου ένα σίριαλ. Πιστεύω ότι γίνεται μία προσπάθεια να μετατραπεί η επικαιρότητα σε ριάλιτι» είπε.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε και άλλες πτυχές του.

«Έχω ένοχη απόλαυση το φαγητό. Βλέπω με μανία το λεγόμενο trash tv, το έβλεπα με πάθος, δηλαδή εκπομπές με προϊόντα, όχι απλώς το έβλεπα, τηλεφωνιόμουνα με φίλους μου και τους έβαζα να το βλέπουν. Μου αρέσει που δεν είναι καθόλου δήθεν».

«Πώς σας ήρθε ότι δεν θα πάω σε εκπομπή να τραγουδήσω; Εγώ διατίθεμαι πάντα! Εννοείται ότι αν πάω σε ταβέρνα θα τραγουδήσω. Πάντα οργανώνω να μου ζητηθεί να τραγουδήσω. Έχω διάφορα σε ρεπερτόριο, από Χατζηδάκι μέχρι πιο γνωστά. Μου αρέσει π.χ. ο Γιάννης ο φονιάς» αποκάλυψε.