Γιώργος Λασκαρίδης: Πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Λότους;
Νέα

Γιώργος Λασκαρίδης: Πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Λότους;

Γιώργος Λασκαρίδης: Πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Λότους;

Όσα είπε για το MasterChef και την Κατερίνα Λένη

Για πολλά μίλησε ο Γιώργος Λασκαρίδης σήμερα στους Dot και φυσικά αναφέρθηκε στο MasterChef αλλά και τον επικείμενο γάμο του με την εκλεκτή της καρδιάς του, τη Λότους.

“Ναι, παντρεύομαι του χρόνου το καλοκαίρι θα γίνει ο γάμος. Θα γίνει στην Κρήτη, θέλω να είναι κοντά σε παραλία, σκεφτόμαστε να είναι και λίγο παραδοσιακός αλλά ταυτόχρονα και λίγο διαφορετικός. Η Λότους είναι μια υπέροχη κοπέλα. Η οικογένειά της είναι τόσο πολύ δεμένη και με αγαπάνε πολύ, αγαπάνε την Ελλάδα οπότε θέλουν και λίγοι παράδοση μέσα σε όλο αυτό αλλά και το ονειρικό κομμάτι”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/7ls0ic

Αμέσως μετά, μίλησε για τα όσα έζησε στο σπίτι του MasterChef αλλά και για την κόντρα του με την Κατερίνα Λένη, εξηγώντας ότι ναι μεν είχαν τις κακές τους στιγμές αλλά δεν γνώριζε όσα έλεγε η πρώην συμπαίκτριά του για εκείνον πίσω από την πλάτη του.

“Την Κατερίνα την αποκάλεσα κομμώτρια την πρώτη φορά που τσακωθήκαμε, τότε που είχε την κάρτα ασυλίας στον εξώστη και είχα βγει και εγώ εκτός εαυτού και την αποκάλεσα έτσι. Δεν μετάνιωσα για τίποτα, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Ζήτησα συγγνώμη από όλες τις κομμώτριες, αλλά ζήτησα συγγνώμη και από την Κατερίνα τις επόμενες μέρες. Με την Κατερίνα τσακωθήκαμε δύο φορές on camera και μια φορά από πίσω. Μου έκαναν εντύπωση αυτά που έλεγε για εμένα. Δεν τα έλεγε μπροστά μου. Ήξερα ότι δε με συμπαθεί αλλά δεν ερχόταν μπροστά μου να μου πει ότι είμαι διπρόσωπος κτλ”.

https://streamable.com/hreucw