Γιώργος Λασκαρίδης: Σε ποια εκπομπή θα τον βλέπουμε από τον Οκτώβριο;
Νέα

Γιώργος Λασκαρίδης: Σε ποια εκπομπή θα τον βλέπουμε από τον Οκτώβριο;

Γιώργος Λασκαρίδης: Σε ποια εκπομπή θα τον βλέπουμε από τον Οκτώβριο;

Συμφώνησε με μεγάλο κανάλι...

Ο Γιώργος Λασκαρίδης ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισε με την παρουσία του στο MasterChef.

Δεν ήταν μόνο οι αδιαμφισβήτητες μαγειρικές του ικανότητες – το βιογραφικό του και το πλήθος εστιατορίων στην Ολλανδία μιλάει από μόνο του – αλλά και ο αυθορμητισμός του, οι ενίοτε βιτριολικές ατάκες αλλά και τα σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις με τους συμπαίκτες του.

Μπορεί να μην βγήκε νικητής αλλά, όπως όλα δείχνουν, η παρουσία του στον διαγωνισμό μαγειρικής τον βοήθησε ιδιαίτερα στα επαγγελματικά του βήματα.

Ο ίδιος άλλωστε είχε αποκαλύψει πως επιθυμεί να ασχοληθεί με την τηλεόραση και η επιθυμία του αυτή θα εκπληρωθεί και επίσημα από τον Οκτώβριο… Ο Κρητικός chef αναλαμβάνει χρέη μάγειρα στην εκπομπή Dot που προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα στον ΣΚΑΙ.

Η ανακοίνωση έγινε με μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο instagram.

Τη φωτογραφία του Γιώργου Λασκαρίδη συνοδεύει η λεζάντα: «Αυτός ο όμορφος και ταλαντούχος άντρας, που ψάχνει το νόημα της ζωής ταξιδεύοντας και μαγειρεύοντας σε όλον τον κόσμο, θα είναι από τον Οκτώβριο στην ομάδα του @dot_weekend. Please welcome @giorgoslaskaridis_ 👏👏👏 stay tuned 🎬#dotstimia #dotweekend #skaitv @skaitv.gr @nancyzabetoglou @thanasis__anagnostopoulos».

Δείτε την εικόνα: