Γιώργος Λιάγκας: «Δεν είμαστε τηλεοπτικά μαζί με τη Φαίη για τα χρήματα. Δεν είμαστε ζευγάρι, δεν θα παίζαμε με τον ψυχισμό των παιδιών μας»
Νέα

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν είμαστε τηλεοπτικά μαζί με τη Φαίη για τα χρήματα. Δεν είμαστε ζευγάρι, δεν θα παίζαμε με τον ψυχισμό των παιδιών μας»

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν είμαστε τηλεοπτικά μαζί με τη Φαίη για τα χρήματα. Δεν είμαστε ζευγάρι, δεν θα παίζαμε με τον ψυχισμό των παιδιών μας»

Όσα είπε στη Ναταλία Γερμανού

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για την πρώην σύζυγό του Φαίη Σκορδά και την τηλεοπτική τους συνύπαρξη.

«Έχω δύο χρόνια να δώσω συνέντευξη. Στη ζωή μου είναι ένας πολύ διακριτικός και ντροπαλός άνθρωπος, οπότε έτσι αισθάνομαι και τώρα» είπε ο δημοσιογράφος ξεκινώντας τη συνέντευξη.

«Αναγκάζεσαι να αυτολογοκρίνεσαι;» τον ρώτησε η Ναταλία.

«Έχουν έρθει τα social και πλέον δεν κρίνουμε τους άλλους με βάση αυτό που λένε αλλά με βάση αυτό που λένε οι άλλοι» είπε εξηγώντας γιατί πολλές φορές δεν θέλει πλέον ανοιχτά τη γνώμη του αφού όπως είπε «έχω δεχτεί τηλεοπτικό bullying».

«Τρώω καθημερινά «δίκη». Πλέον πηγαίνω να φάω κάπου και έρχονται και μου λένε ότι πάχυνα ή αδυνάτισα. Κάθε μέρα ζω αυτό το δράμα,  με ζυγίζει όλη η Ελλάδα!» είπε χαρακτηριστικά.

«Τα παιδιά μου με ξέρουν καλύτερα από όλους. Το διαζύγιο των γονιών μου το βίωσα σκληρά. Υπήρχε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα πολλών δεκαετιών που δεν είχα τη μάνα μου στη ζωή μου. Δεν παντρεύτηκα για να χωρίσω»

«Δεν είμαστε τηλεοπτικά μαζί με τη Φαίη για τα χρήματα. Όσα λεφτά και να δίνει κάποιος δεν μπορείς να κάθεσαι τρεις ώρες με κάποιον που δεν συμπαθείς και δεν χωνεύεις και αυτό το έχουμε κατακτήσει με τη Φαίη, πέραν της καλής σχέσης  που έχουμε για τα παιδιά μας» εξήγησε ενώ θέλησε να τονίσει με κατηγορηματικό τρόπο ότι:

«Επειδή γράφτηκαν διάφορα, δεν είμαστε μαζί σαν ζευγάρι, το ξεκαθαρίζω. Δεν θα παίζαμε με αυτή την ιστορία γιατί έχουμε δύο παιδιά. Τα παιδιά μας είναι μεγάλα και μπαίνουν στο διαδίκτυο, δεν θα παίζαμε με τον ψυχισμό τους. Τα παιδιά μας είναι χαρούμενα ούτως ή άλλως γιατί είμαστε μαζί στο μεγάλωμά τους.

Τους ξεκαθαρίσαμε ότι η συνεργασία μας είναι ξεκάθαρα επαγγελματική».

Τι θα κάνει αν ερωτευτεί ξανά;

«Μετά τον χωρισμό μου δεν ερωτεύτηκα ξανά. Νομίζω ένα αγόρι καταλαβαίνει πιο πολύ τον μπαμπά από ό,τι τη μαμά που έχει σύντροφο. Μέχρι σήμερα δεν έτυχε να χρειαστεί να γνωρίσω στα παιδιά κάποια κοπέλα» είπε.

«Στην καραντίνα έχασα πάρα πολλά κιλά -που τα ξαναπήρα- γιατί πήγαινα περπάτημα, κολύμπι καθημερινά» είπε

«Τηλεοπτικό συνεργάτη με άλλη γυναίκα θα μπορούσα να με φανταστώ αλλά όχι σε μια ομοειδή εκπομπή (πρωινό)» ανέφερε ακόμη.

Μιλώντας για τη συνολική του καριέρα είπε:

«Έχω ζήσει άσχημες στιγμές κυρίως όταν ήμουν στο δελτίο του Star όπως τότε με τα παιδιά στα Τέμπη. Δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου».

Αναφερόμενος στο πολυσυζητημένο περιστατικό στον αέρα του ΣΚΑΪ είπε: «Έχω κάνει την αυτοκριτική μου και δεν έχω κάνει κανένα λάθος και δεν έχω ενοχλήσει κανέναν ενσυνείδητα. Ποτέ δεν είχα πρόθεση να βλάψω κάποιον με τις δηλώσεις μου. Αν έχω αδικήσει κάποιον είναι χωρίς πρόθεση. Εγώ είχα την ευθύνη, απολογήθηκα, τιμωρήθηκα, δεν ήθελα να βλάψω κανέναν, ήταν ένα λάθος τεράστιο που το πλήρωσα και οικονομικά και επαγγελματικά».