Γιώργος Λιάγκας: Ποια είναι η νέα του παρτενέρ;
Νέα

Γιώργος Λιάγκας: Ποια είναι η νέα του παρτενέρ;

Γιώργος Λιάγκας: Ποια είναι η νέα του παρτενέρ;

O blogger του Znews, Γιώργος Λιάγκας, κάνει εδώ και δύο εβδομάδες καθημερινή πρωινή εκπομπή στον Party 104 fm και οι ατάκες του έχουν καταφέρει ήδη να γίνονται αντικείμενο αναπαραγωγής. Από την πρώτη μέρα είχε στο πλευρό του τη δημοσιογράφο Μάρτζυ Λαζάρου, η οποία όμως πήρε ξαφνικό διαζύγιο από τον σταθμό και την Παρασκευή την αντικατάστησε προσωρινά η παλιά του ραδιοφωνική παρτενέρ, Αντωνία Καλλιμούκου, η οποία συνεργάζεται φέτος με τον Νίκο Γεωργιάδη στη μεσημεριανή ζώνη του Party.

Η απόφαση για το νέο ερτζιανό ταίρι του Γιώργου Λιάγκα φαίνεται πως πάρθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και έτσι από την ερχόμενη εβδομάδα- εκτός απροόπτου- στο πλευρό του θα είναι η Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία πλαισιώνει τη Ναταλία Γερμανού τα Σαββατοκύριακα στον Alpha.

https://www.instagram.com/p/BqATsmQFt7f/

Αξίζει να σημειωθεί πως στον ίδιο σταθμό, στη ζώνη 8-10, κάνει εκπομπή -μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη- και ο Κώστας Τσουρός που είναι μαζί με τη Φωτεινή στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Στον δυναμικό του ανερχόμενου μουσικού σταθμού προστέθηκαν επίσης αυτή την εβδομάδα η Μαρία Φραγκάκη (6-8 κάθε πρωί) και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας  (9-11 το βράδυ).