Γιώργος Λιάγκας σε Δημήτρη Ουγγαρέζο για το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1: «Κάνεις σωστές κινήσεις»
Νέα

Γιώργος Λιάγκας σε Δημήτρη Ουγγαρέζο για το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1: «Κάνεις σωστές κινήσεις»

Γιώργος Λιάγκας σε Δημήτρη Ουγγαρέζο για το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1: «Κάνεις σωστές κινήσεις»

Με αφορμή το θέμα Τσαλίκη-ΣΚΑΪ

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» σχολίασαν το θέμα των ημερών που είναι η απόφαση του Γιώργου Τσαλίκη να κινηθεί κατά του ΣΚΑΪ, μετά την απόφαση του σταθμού να καταγγείλει τη σύμβαση που είχε συνάψει με τον τραγουδιστή.

«Το συμβόλαιο το υπογράφει ο ΣΚΑΪ, όχι ένας εκπρόσωπος του καναλιού. Επομένως, αυτό που λέγεται ότι άλλαξε ο διευθυντής, άρα αλλάζουν και οι συνεργασίες, δεν ισχύει. Ισχύει η υπογραφή του σταθμού. Ο όρος της εχεμύθειας δεν είναι καθόλου συγκεκριμένος. Μπορεί αύριο να πεις ότι «εχθές έκανε κρύο» και να σου πουν ότι «αυτό δεν έπρεπε να το πεις γιατί καλύπτεται από τον όρο της εχεμύθειας. Απλώς πατάνε σε αυτό το πράγμα για να αποφύγουν να πληρώσουν αυτό που θα διεκδικήσει ο Γιώργος Τσαλίκης. Εκείνος τους έδωσε πάτημα. Δεν έπρεπε να τοποθετηθεί, εφόσον ήξερε ότι υπάρχει μία έκρυθμη κατάσταση», σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέροντας  ότι «Αφού είχε υπογεγραμμένο συμβόλαιο, τι ήθελε να πάει να το πει δημόσια; Και να μην τον κάνουν παρουσιαστή, θα κάθεται και θα πληρώνεται».

«Ρώτα εμένα», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μέσα στα τελευταία τρία χρόνια έχει βιώσει δύο φορές την εμπειρία να αμείβεται λόγω συμβολαίου χωρίς να παρουσιάζει κάποια εκπομπή, τη σεζόν 2018-2019 στον ΑΝΤ1 και στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει μία σύγκριση ανάμεσα στο πώς χειρίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ και πώς ο Δημήτρης Ουγγαρέζος  το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1: «Επειδή ξέρω τις κινήσεις του Δημήτρη, κάνει σωστές κινήσεις. Δεν το λέω ειρωνικά».

https://streamable.com/9wli5m