Γιώργος Λιάγκας: Τι απάντησε στον Υποχθόνιο (και στον Γρηγόρη) για τα αυτόγραφα;
Νέα

Γιώργος Λιάγκας: Τι απάντησε στον Υποχθόνιο (και στον Γρηγόρη) για τα αυτόγραφα;

Γιώργος Λιάγκας: Τι απάντησε στον Υποχθόνιο (και στον Γρηγόρη) για τα αυτόγραφα;

Ένα νέο “μέτωπο” φαίνεται ότι άνοιξε στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όπως διαβάσατε και χτες, ο παρουσιαστής του The 2night Show είχε καλεσμένο τον Υποχθόνιο, ο οποίος δήλωσε την αντίρρησή του στη δήλωση του Γιώργου Λιάγκα για τον SNIK.

Ο ράπερ μάλιστα ισχυρίστηκε ότι ο Γιώργος Λιάγκας θα υπέγραφε μόλις 2 αυτόγραφα αν εμφανιζόταν σε εμπορικό κέντρο και ο SNIK χιλιάδες.

Αλλά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου “πέταξε το γάντι” στον Γιώργο.

Τι απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας;

Πρώτα από όλα, στο στούντιο εισέβαλαν η Κλεοπάτρα Πατλάκη και η Ελεάνα Τρυφίδου για να του ζητήσουν αυτόγραφο.

Ο Γιώργος θέλησε να βάλει τάξη στα πράγματα.

“Ο Υποχθόνιος πέφτει θύμα όλου αυτού που γίνεται, που σχολιάζουμε κάτι χωρίς να έχουμε ιδέα του τι σχολιάζουμε. Ποτέ δεν είπαμε, εγώ τουλάχιστον, ότι ο SNIK δεν είναι καλός καλλιτέχνης, ότι αυτή η μουσική δεν είναι ένα είδος τέχνης σύγχρονο πολύ πετυχημένο. Εγώ έχω παραδεχτεί πολλές φορές ότι ακούω τέτοια μουσική στο αυτοκίνητο. Εκείνη την ώρα κύριε Υποχθόνιε, έγινε ένα συμβάν, μια απρεπής κατά την ταπεινή μας γνώμη συμπεριφορά του συγκεκριμένου ανθρώπου απέναντι σε έναν δημοσιογράφο και κρίναμε την πράξη τη συγκεκριμένη, ποτέ τον άνθρωπο και τη μουσική”, είπε.

“Να μου επιτρέψει ο κύριος Υποχθόνιος, ακόμα και δύο ηλικιωμένες να μου ζητήσουν αυτόγραφο, δεν καταλαβαίνω γιατί οι ηλικιωμένοι να μην έχουν δικαίωμα να μου ζητήσουν αυτόγραφο και γιατί τους ηλικιωμένους θα πρέπει να τους αποσύρουμε από την κοινωνία; Αυτός ο ηλικιακός ρατσισμός. Κάποιοι οικειοποιούνται τον πολιτικά ορθό λόγο και κάποιοι όταν χρησιμοποιούν τέτοιες φράσεις είναι δακτυλοδεικτούμενοι. Δε θα φτάσει αυτός στα 70;”.

“Επίσης μου έστειλε και ο Γρηγόρης κάποια πολύ ωραία μηνύματα, αλλά δεν το βάλατε από ευγένεια”, είπε ο δημοσιογράφος και απάντησε σε αυτά ως εξής: “Δεν τον αγαπάω τον Γρηγόρη γιατί δεν είναι φίλος μου για να τον αγαπήσω ή όχι, τον εκτιμώ όμως πολύ γιατί είναι ένας πολύ πετυχημένος επαγγελματίας, πολύ ταλαντούχος άνθρωπος και παρουσιαστής και φέτος χαίρομαι και μπράβο του που κάνει επιτυχία”.