Νέα

Γιώργος Λιανός: Το φλερτ, η Ελένη Μενεγάκη και ο διάσημος stalker του!

Γιώργος Λιανός: Το φλερτ, η Ελένη Μενεγάκη και ο διάσημος stalker του!

Τι αποκάλυψε για τις συγκινητικές στιγμές με τα παιδιά του

Για όλους και για όλα χωρίς φόβο και πάθος μιλά ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής του The Voice απαντά στις ερωτήσεις της στήλης του Love It «10 και να καίνε» και αποκαλύπτει όσα δεν ξέρουμε και … δεν φανταζόμαστε για εκείνον.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος διάσημος stalker του που τον έχει τρομάξει, γιατί δεν μιλά με την Ελένη Μενεγάκη και ποια ήταν η πιο αμήχανη και αστεία συγχρόνως στιγμή που έχει βιώσει;

«Σε μια σχέση δεν μπορώ να ανεχτώ να έχει και αυτή σχέση με κάποιον άλλον», αναφέρει αρχικά με χιούμορ ο Γιώργος Λιανός και εκμυστηρεύεται πως οι γυναίκες δεν τον φλερτάρουν. «Δεν με φλερτάρουν και αυτό είναι το χειρότερο».

Με ποιον πρώην συνεργάτη του, όμως, δεν μιλά; «Δεν μιλάμε με την Ελένη Μενεγάκη. Αλλά ούτε και όταν δουλεύαμε μαζί μιλούσαμε. Δεν έχω το τηλέφωνό της. Πλάκα κάνω. Με όλους μιλάω».

Όσο για την πιο αμήχανη στιγμή που έχει ζήσει, ο Γιώργος Λιανός είπε: «Είναι μεγάλη ιστορία και κλείνει με το ένας τύπος μου φέρθηκε πολύ όμορφα σε ένα μαγαζί που είχα πάει μάλιστα και με κοπέλα και φεύγοντας μου είπε:  “Να’ στε καλά και όποτε ξαναέρθετε θα είμαι εδώ να σας περιποιηθώ κύριε Καραφώτη”…».

Για τη συγκίνησή του με τα παιδιά του, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε: «Μου έχουν ζωγραφήσει κάρτες για τις γιορτές που έγραφαν I love you Dad και συγκινήθηκα».

Τέλος, για τον μεγαλύτερο διάσημο stalker του αποκάλυψε πως δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Βαρδή!

https://streamable.com/lqmktn

Exit mobile version