Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστυ Καθάργια: «Από την αρχή της γνωριμίας μας νιώσαμε ότι κάτι διαφορετικό συμβαίνει»
Νέα

Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστυ Καθάργια: «Από την αρχή της γνωριμίας μας νιώσαμε ότι κάτι διαφορετικό συμβαίνει»

Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστυ Καθάργια: «Από την αρχή της γνωριμίας μας νιώσαμε ότι κάτι διαφορετικό συμβαίνει»

Η γνωριμία τους και η συμμετοχή τους στο Asia Express

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστυ Καθάργια βρέθηκαν καλεσμένοι στο Dot και μιλούν για τη σχέση τους αλλά και τη συμμετοχή τους στο Asia Express.

Η γνωριμία τους έγινε στη Χαλκιδική μέσω κοινής παρέας και ένιωσαν από την πρώτη στιγμή ότι μεταξύ τους υπάρχει κάτι διαφορετικό.

«Ένιωσα διαφορετικά όταν τον γνώρισα. Όταν γνωριστήκαμε εγώ ήμουν ελεύθερη και μόλις δίνω το χέρι μου κάτι ένιωσα, ότι κάτι συμβαίνει. Ήταν διαφορετική η αίσθηση της γνωριμίας, σαν να το έβλεπα μετά να συμβαίνει», εξομολογήθηκε η Κρίστυ, με τον Γιώργο Μαυρίδη να προσθέτει: «Πολλά χρόνια ήμουν εργένης, περνούσα πολλά χρόνια να είμαι μέσα στο σκάφος και περνούσα καταπληκτικά. Γνωρίζω την αδερφή της και έτσι γνώρισα και την Κρίστυ. Προφανώς μου άρεσε και έστειλα στην αδερφή της μήνυμα που έχει γίνει screenshot σε όλη την οικογένεια. Και είπα ότι δεν πειράζει που έχετε πάει Λιτόχωρο, εξάλλου εγώ θα την παντρευτώ μία μέρα και θα την βλέπω κάθε μέρα».

Και προσθέτει: «Με τρελαίνει που έχει μεγαλώσει ένα παιδί μόνη της. Εγώ τρελαίνομαι για τα παιδιά και το θεώρησα υπέροχο. Εμένα μου πήρε 6 μήνες να συνειδητοποιήσω ότι είμαστε σε σχέση. Θεωρώ ότι δεν μπορείς να δίνεσαι αμέσως, τεστάρεις τον εαυτό σου. Μου άρεσε αυτό, περνούσα ωραία και τέσταρα τον εαυτό μου».

Για το εάν την επηρέασε και δυσκόλεψε η αναγνωσιμότητα του Γιώργου Μαυρίδη, η Κρίστυ παραδέχτηκε: «Επειδή δεν σκέφτηκα ποτέ που ήταν αναγνωρίσιμος, δεν με ένοιαξε. Όταν θα κάτσει κάποιος μαζί του, είναι ήπιος άνθρωπος. Με ενθουσίασε και με έκανε να έχω περισσότερο ενδιαφέρον μαζί του».

Για την συμμετοχή τους στο Asia Express η Κρίστυ είπε: «Το Asia Express ήταν πολύ δύσκολο, ωραίο μεν αλλά δύσκολο. Όταν γυρνάς και τα σκέφτεσαι, κάτι σε τραβάει να το ξανακάνεις. Αλλά για να λέει ο Γιώργος ότι ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχει κάνει στη ζωή μου, φαντάζεστε πώς ήταν για μένα».

Η σχέση μεταξύ του Γιώργου και του γιου της Κρίστυ είναι υπέροχη, σε σημείο που ο μικρός ζητάει από την ίδια να φύγει από το σπίτι για να περάσει περισσότερο χρόνο μεταξύ τους.