Γιώργος Παπαδάκης: “Αυτή είναι η υποκρισία της πολιτικής”
Νέα

Γιώργος Παπαδάκης: “Αυτή είναι η υποκρισία της πολιτικής”

Γιώργος Παπαδάκης: “Αυτή είναι η υποκρισία της πολιτικής”

Γιατί ξέσπασε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1;

Την ώρα που μεταδόθηκε στην εκπομπή του η είδηση ότι ο Μπόρις Τζόνσον βρίσκεται στην εντατική, ο Γιώργος Παπαδάκης ξέσπασε εναντίον της υποκρισίας των κυβερνήσεων.

Ο ανταποκριτής της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα”, Ισαάκ Καρυπίδης παρουσίασε τις εξελίξεις σχετικά με την εισαγωγή του Βρετανού πρωθυπουργού στην εντατική, αναφέροντας ότι υπήρξαν δημοσιεύματα ότι ο Τζόνσον έχει διασωληνωθεί, αλλά διαψεύστηκαν από στελέχη της κυβέρνησης.

Παράλληλα, μετέδωσε την είδηση ότι ο υπουργός Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ που ανέλαβε να τον αντικαταστήσει, παραδέχτηκε ότι έχει να του μιλήσει από το Σάββατο.

“Πάνω από όλα, ο άνθρωπος να είναι καλά”, σχολίασε ο Γιώργος Παπαδάκης, ενώ αμέσως ξέσπασε εναντίον της πολιτικής υποκρισίας.

“Έχουμε έναν ηγέτη, ο οποίος όχι μόνο καθυστέρησε να πάρει μέτρα, αλλά έβγαινε και σνόμπαρε τα μέτρα, τα οποία είχαν ληφθεί σε άλλες χώρες.

Έλεγε ότι ‘εγώ δεν μπορώ να καταστρέψω την οικονομία παίρνοντας μέτρα, τα οποία είναι εις βάρος της’.

Ο άνθρωπος αυτός υποχρεώθηκε να πάρει τα μέτρα, να συμπεριφερθεί, όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι, βγήκε στο μπαλκόνι και χειροκρότησε τους γιατρούς και τώρα για επικοινωνιακούς λόγους κρύβουν κατά πόσο είναι σοβαρά ή όχι ο Μπόρις Τζόνσον”, ξέσπασε.

“Αυτή είναι η υποκρισία της πολιτικής”, πρόσθεσε ο παρουσιαστής, ενώ ταυτόχρονα ευχήθηκε να είναι καλά και ζήτησε συγγνώμη για την έκρηξή του.

Το απόσπασμα της εκπομπής:

https://streamable.com/5v7umy