Γιώργος Παπαδάκης: «Κάποιοι με λένε κρυό@@λο. Εγώ γεννήθηκα με χιούμορ»
Νέα

Γιώργος Παπαδάκης: «Κάποιοι με λένε κρυό@@λο. Εγώ γεννήθηκα με χιούμορ»

Γιώργος Παπαδάκης: «Κάποιοι με λένε κρυό@@λο. Εγώ γεννήθηκα με χιούμορ»

Τι είπε για το τηλεοπτικό του μέλλον;

Για την τηλεοπτική χρονιά έχοντας στο πλευρό του τη Μαρία Αναστασοπούλου, μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Χάρη Λεμπιδάκη, ενώ απάντησε και για το τηλεοπτικό του μέλλον, τον γιο του Φοίβο και τον έρωτα για τη σύζυγό του.

«Η χρονιά με τη Μαρία ήταν υπέροχη. Δεν μπορούσα να βρω καλύτερη συνεργάτιδα. Η Μαρία είναι αυτό που δεν είμαι εγώ και το ανάποδο. Αυτό ήθελα, να υπάρχουν δύο άνθρωποι που θα έχουν τις απόψεις τους και δεν θα έχουν ανταγωνισμό. Είναι μία από τις καλύτερες χρονιές το τελευταίο χρονικό διάστημα», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Κάθε μέρα είναι διαφορετική κι αν δεν το δεις έτσι, δεν κάνεις γι αυτή τη δουλειά. Κρίνεσαι κάθε μέρα και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τη σημερινή μέρα, αλλά και για την επόμενη. Οι εκλογές είναι το χειρότερό μου. Δεν μπορώ γιατί ή θα ακούσω τα ίδια πράγματα ή θα ακούσα πράγματα που δεν μπορούν να εφαρμοστούν. Η κωλοτούμπα πάει σύννεφο. Όλοι έχουν το δικαίωμα να είναι υποψήφιοι δεν μπορείς όμως τη μία μέρα να είσαι δημοσιογράφος, να ασκείς κριτική και την επόμενη μέρα να είσαι με το κόμμα στο οποίο ασκούσες κριτική. Η μετά λες ψέματα ή πριν έλεγες ψέματα.», τόνισε και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει λογαριασμό στο Instagram.

«Εγώ αυτοσαρκάζομαι. Χαρά Θεού είναι αυτό, αρκεί να μην υπάρχει σκοπιμότητα γιατί τότε θα είναι κακία. Εγώ γεννήθηκα με αυτό, μερικοί με λένε κρυόκ@@λο. Αυστηρός και δίκαιος παίζεται, γιατί κι εγώ έχω κάνει τα λάθη μου, σε μια δουλειά που δεν στηρίζεται σε κάτι προκαθορισμένο».

Για τον Φοίβο Παπαδάκη στο J2US: «Τραγουδάμε στην οικογένεια. Το βλέπω τα Σάββατα και τον ψηφίζω. Δεν με ρώτησε, μου το είπε μετά και χάρηκα πάρα πολύ. Είμαι ερωτευμένος με τη σύζυγο μου, η Τίνα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου, μετά τη μητέρα μου είναι εκείνη».

«Εδώ θα είμαι και του χρόνου, δεν έχει σημασία αν θα είμαι μπροστά ή πίσω. Δεν πρόκειται να σταματήσω να δουλεύω ποτέ και να εγκαταλείψω το “Καλημέρα Ελλάδα”», ξεκαθάρισε.