Γιώργος Παπαγεωργίου: «Η “Σκοτεινή θάλασσα” είναι ο πιο σκοτεινός ρόλος που έχω παίξει. Στην πραγματικότητα είμαι πολύ “χάχας”»
Νέα

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Η “Σκοτεινή θάλασσα” είναι ο πιο σκοτεινός ρόλος που έχω παίξει. Στην πραγματικότητα είμαι πολύ “χάχας”»

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Η “Σκοτεινή θάλασσα” είναι ο πιο σκοτεινός ρόλος που έχω παίξει. Στην πραγματικότητα είμαι πολύ “χάχας”»

Το τριπλό φινάλε για τη σειρά, οι ερωτικές σκηνές της Δανάης Μιχαλάκη και η προσέγγιση του διπολικού

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος ξεκίνησε με την ερώτηση… κόλαφο αν ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα.

Ο νιόπαντρος ηθοποιός και τραγουδιστής του απάντησε εμφατικά όχι καθώς όπως είπε τίποτα δεν έχει αλλάξει στη ζωή του με τη Δανάη Μιχαλάκη.

Μεγάλο μέρος της συζήτησης περιστράφηκε γύρω από τη «Σκοτεινή θάλασσα», τη σειρά του Μega που πρωταγωνιστεί.

Όπως είπε δεν τον πειράζει να τον σκηνοθετούν παρότι σκηνοθέτης και ο ίδιος.

«Είναι πιο ξεκούραστη διαδικασία να παραδίδομαι στα χέρια ενός άλλου ειδικά αν αυτός είναι ο Γρηγόρης Καραντινάκης» είπε για τον σκηνοθέτη της σειράς.

Ο ηθοποιός μίλησε για την έρευνα που έκανε για να αποδώσει τον ήρωά του που είναι διπολικός.

Εξήγησε δε ότι υπάρχουν τύποι διπολισμού και ο ήρωάς του είναι τύπος 2.

«Παίρνει συγκεκριμένη αγωγή και παθαίνει κρίσεις μανίας και παθαίνει και κρίσεις κατάθλιψης.

Είχαμε πολύ μεγάλη βοήθεια από ψυχιάτρους και με βοήθησε πάρα πολύ μία προσωπική επαφή που είχα με έναν διπολικό σε αγωγή που με πολλή χαρά με βοήθησε στο πώς να αποδώσω όσο πιο πειστικά τον ρόλο.

Ένας διπολικός καταλαβαίνει όταν εμφανίζεται η άλλη του πλευρά. Καταρχάς δεν μιλάμε για σχιζοφρένεια. Καταλαβαίνει ότι χάνει τον έλεγχο και βρίσκεται σε κρίση μανίας και πρέπει να πάρει την αγωγή του. Όταν την μπλέκει με αλκοόλ τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά».

Ο άνθρωπος που τον βοήθησε ήταν σε ισορροπία όπως είπε αλλά μπορούσε να του περιγράψει περιστατικά μανίας.

«Αυτό που με συγκίνησε είναι ότι όταν μιλούσαμε μου είπε ότι “όταν εγώ έκανα ένα μανιακό επεισόδιο” και έμαθα ότι “κάνω κάτι” δεν “παθαίνω κάτι” στον διπολισμό».

Όπως είπε «ήταν πολύ μεγάλη ευθύνη πώς θα προσεγγίσουμε έναν ρόλο όπως του “Χρήστου”. Ήθελα να είμαι πάρα πολύ προσεκτικός. Το πιο κολακευτικό σχόλιο που πήρα ήταν από μία κοπέλα που έχει την ίδια πάθηση και μας ευχαριστούσε ως σειρά που θίγαμε το θέμα.

Όσο παίρνει την αγωγή του δεν μπορείς να καταλάβεις ότι κάποιος είναι διπολικός. Με την εξέλιξη των φαρμάκων δεν είναι τίποτα παραπάνω από άλλες ασθένειες.

Για το φινάλε της σειράς ο ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι θα γυριστούν τρεις βερσιόν διότι δεν θέλει ο σκηνοθέτης να διαρρεύσει. «Θα είναι έκπληξη».

«Όταν βλέπουν ότι ο Χρήστος γίνεται λίγο πιο βίαιος δεν αρέσει στο κοινό» είπε ακόμα για τον ρόλο του.

«Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τη γυναίκα σου σε ερωτικές σκηνές. Ακόμα κι αν ξέρεις ότι είναι δουλειά. Την πρώτη χρονιά των Μελισσών έκλεινα τα μάτια μου. Αν δεν ήμουνα ηθοποιός θα μου φαινόταν ακατανόητο. Έχοντας βρεθεί στην ίδια θέση ξέρω ότι δεν υπάρχει ίχνος πάθους στις σκηνές αυτές και καμία ρομαντική διάθεση» είπε για τη Δανάη Μιχαλάκη.

Παράλληλα δήλωσε ότι του άρεσε που την είδε σε κωμικό ρόλο στο «Σεσουάρ για δολοφόνους».

«Η  “Σκοτεινή θάλασσα” είναι ο πιο σκοτεινός ρόλος που έχω παίξει. Στην πραγματικότητα είμαι πολύ “χάχας”».

Μιλώντας για τις δυσκολίες του να κάνει κάποιος θέατρο την εποχή μας με τα μικρά μεροκάματα, είπε:

«Δεν είμαι ηθοποιός που ήρθα στη δουλειά και ήμουν σε επιτυχίες. Έχω περάσει από όλες τις καταστάσεις. Έχω περάσει από δουλειές που ήμουν απλήρωτος για μήνες και τελικά πήρα για 5 μήνες 340 ευρώ. Οφείλεις να περάσεις από όλη αυτή τη διαδικασία αν θέλεις να είσαι ηθοποιός».