Γιώργος Πολυχρονίου: “Η Ελένη Μενεγάκη είχε τρομερή μάνατζερ, τη μαμά της”
Νέα

Γιώργος Πολυχρονίου: “Η Ελένη Μενεγάκη είχε τρομερή μάνατζερ, τη μαμά της”

Γιώργος Πολυχρονίου: “Η Ελένη Μενεγάκη είχε τρομερή μάνατζερ, τη μαμά της”

Ο Γιώργος Πολυχρονίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ANT1, “Το Πρωινό” και είπε πολλά.

Μίλησε για την πολυετή καριέρα του στον χώρο του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, η οποία τόνισε ότι πάντα περιστρεφόταν γύρω από την μεγάλη του αγάπη για την μουσική.

Μόνο τηλεόραση έκανε εκτός από τη μουσική και μάλιστα αποκάλυψε ότι του προτάθηκε να κάνει το Deal αλλά όπως είπε αρνήθηκε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τηλεπαιχνίδι Mega Banca που παρουσίαζε με τεράστια επιτυχία και είπε πως την Ελένη Μενεγάκη δεν την είχε προτείνει εκείνος, αλλά θα την επέλεγε και ο ίδιος. Την σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη την χαρακτήρισε εξαιρετική, τόνισε όμως πως την “δηλητηρίαζαν” τρίτοι.

Στην ψυχρότητα της σχέσης τους μπορεί να έπαιξε ρόλο και μία παλιότερη δήλωσή του, σύμφωνα με την οποία: “Η Ελένη δεν ήταν εκ φύσεως ταλαντούχα. Σιγά -σιγά έχτισε την εκπομπή της, τη βοήθησε και το κανάλι και την έκανε επιτυχία.”

Ο Γιώργος Πολυχρονίου είπε πως “οι καλύτερες μάνατζερ είναι οι μαμάδες και η Ελένη Μενεγάκη είχε κι αυτή τρομερή μάνατζερ, τη μαμά της”.

Όπως είπε δεν αφήνει την εγγονή του να τον λέει “παππού” διότι “τον άντρα τον χωρισμένο ή τον παντρεμένο τον δέχονται οι γυναίκες, τον παππού τους κακοφαίνεται. Δεν μου ταιριάζει, δεν μου αξίζει το ‘παππού’, με αδικεί κατάφωρα”.

“Η Μάγκυ μεγάλωσε εκνευριστικά. Τι να την κάνω 50 ετών;” είπε αστειευόμενος αναφερόμενος στην πρώην σύντροφό του.

Δείτε το video: