Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Θα μπορούσα να γίνω δημοσιογράφος. Μου αρέσει η διαδικασία της έρευνας»
Νέα

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Θα μπορούσα να γίνω δημοσιογράφος. Μου αρέσει η διαδικασία της έρευνας»

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Θα μπορούσα να γίνω δημοσιογράφος. Μου αρέσει η διαδικασία της έρευνας»

Ο ηθοποιός μιλά για τον ρόλο που υποδύεται στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε στη θεατρική παράσταση που σκηνοθετεί αλλά και τον ρόλο του στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

«Ήταν πολύ ωραία εμπειρία στις Κάννες, περίεργη. Όλο αυτό με το κόκκινο χαλί, τις κάμερες και νιώθεις ότι ξαφνικά είσαι το επίκεντρο του κόσμου.

Το δράμα είναι η βάση μου και με το δράμα γελάς πολλές φορές. Η κωμωδία είναι το δράμα του άλλου. Την αλήθεια αν ακολουθείς του χαρακτήρα λειτουργεί με τον έναν ή άλλον τρόπο», ανέφερε αρχικά.

«Με τα μάτια τέσσερα»

«Με τον Γιάννη Τσιρό είναι η τρίτη μας συνεργασία και μου ζήτησε να σκηνοθετήσω το έργο.Έχει έναν καθαρό και άμεσο τρόπο και η θεματολογία με αφορά. Και το θέμα της δικαιοσύνης που πραγματεύεται το έργο είναι πολύ επίκαιρο. Ξεκινάει ένας Γολγοθάς του παππού της να τη γλιτώσει από τη φυλακή και σε αυτή τη διαδρομή βλέπουμε τα τέσσερα πρόσωπα της εξουσίας και το πώς αυτοί εμπλέκονται».

«Αυτή η νύχτα μένει»

«Αναρωτιέται μήπως είναι υπερβολικός και να δώσει μία ευκαιρία στη σχέση του Τάσου με την κόρη του. Στην εκκλησία θα πάμε, αυτό είναι σίγουρο. Το τι θα γίνει μετά είναι λίγο….Ακολουθώ τις αρχές και το ήθος μου και τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλεις. Για να υπερασπιστώ το καλό της οικογένειας και της κόρης μου θα κάνω υποχωρήσεις.

Μου αρέσει το στοιχείο της έρευνας και ο δημοσιογράφος έχει στοιχείο ντετέκτιβ. Ψάχνεις πληροφορίες, τα συνθέτεις και φτιάχνεις μία εικόνα και δίνονται απαντήσεις σε ερωτήματα. Είναι μία δουλειά που θα μπορούσα να την κάνω. Και στην υποκριτική μου αρέσει η διαδικασία των προβών και της έρευνας».