Γιώργος Θεοφάνους (για το διάστημα μετά τον χωρισμό του με την Ευρυδίκη): «Έπινα καφέ με δύο φλιτζάνια. Περίμενα το άλλο μου μισό»
Νέα

Γιώργος Θεοφάνους (για το διάστημα μετά τον χωρισμό του με την Ευρυδίκη): «Έπινα καφέ με δύο φλιτζάνια. Περίμενα το άλλο μου μισό»

Γιώργος Θεοφάνους (για το διάστημα μετά τον χωρισμό του με την Ευρυδίκη): «Έπινα καφέ με δύο φλιτζάνια. Περίμενα το άλλο μου μισό»

Όσα εξομολογήθηκε στην Αννίτα Πάνια

Η Αννίτα Πάνια υποδέχτηκε στην ταράτσα της στο OPEN, τον Γιώργο Θεοφάνους.

Ο μουσικοσυνθέτης με τις αμέτρητες επιτυχίες μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Κύπρο, τον γάμο του με την Ευρυδίκη και τις σπουδές στο εξωτερικό, πριν αποφασίσει να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα και την Αθήνα.

Εξιστόρησε όμως για πρώτη φορά όλα όσα του συνέβησαν το διάστημα που έμεινε μόνος του, μετά το διαζύγιο του με την Ευρυδίκη και πριν γνωρίσει την σύζυγό του, Βίλλυ.

«Μετά τον χωρισμό μου με την Ευρυδίκη το άγχος μου ήταν τώρα πού θα βρω μια γυναίκα να κάνω άλλα τρία παιδιά» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι στόχος του ήταν πάντα να κάνει 4 παιδιά, δύο αγόρια και δύο κορίτσια.

«Tα πρώην πεθερικά μου θα κοιμούνται τώρα; Μας ανάγκασαν με την Ευρυδίκη να αρραβωνιαστούμε και να παντρευτούμε γιατί ήταν μικρή κοινωνία, δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί έτσι».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, με την Ευρυδίκη είχαν κόντρα για τα τραγούδια που έδινε σε άλλους τραγουδιστές και ήθελε να τα πει εκείνη. «Το “Δεν έχει σύνορα η καρδιά σου” μου έλεγε “γιατί να μην το πω εγώ;”. Τα τραγούδια έχουν τον δρόμο τους, θα πάνε εκεί που πρέπει να πάνε.

Με την Ευρυδίκη κάναμε 10 δίσκους μαζί» είπε.

Η ίδια η Ευρυδίκη μίλησε για τη γνωριμία τους ενώ όπως αποκάλυψε θα ήθελε ο γιος τους να πάρει από εκείνη την ευγένειά της και από τον μπαμπά του την ευθύτητά του.

«Ποτέ δεν ήρθαν τραγουδίστριες να μου την πέσουν. Ούτε εγώ φλέρταρα ποτέ. Δύο γυναίκες ερωτεύτηκα, αυτές παντρεύτηκα. Δεν είχα θυελλώδεις έρωτες. Είχα τη μουσική μου, είχα άλλα πράγματα στο μυαλό μου.

Περίμενα να έρθει το άλλο μου μισό. Έπινα καφέ με δύο φλιτζάνια, έτρωγα με δύο πιρούνια, με δύο πιάτα, εσύ είσαι εκεί και εγώ εδώ. Έλεγα ότι “κάπου είσαι κι έρχεσαι”.

Δεν ξέρω αν ήρθε επειδή έπινα νοητά καφέ επί έναν χρόνο. Και με το φαγητό το ίδιο έκανα.

Είναι εξωφρενικό τώρα που το σκέφτομαι. Πιστεύω πολύ στη δύναμη του μυαλού.

Χρειάστηκε να μείνω μόνος μου, μού έκανε καλό. Μετά ήρθε η Βίλλυ όπως την είχα φανταστεί. Χάρηκα τόσο πολύ που δεν ήταν από τον χώρο. Ίσως το έζησα υπερβολικά αυτό με την Ευρυδίκη.

Από την τρίτη μέρα μετακομίσαμε μαζί.

Ούτε πίνω ούτε καπνίζω ούτε έχω δει ποτέ ναρκωτικά στη ζωή μου. Μου αρέσει η ασφάλεια. Θέλω πάντα ο κυνηγός να σκοτώνει τον λύκο.

«Ένα από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια είναι τα “Υπόγεια” που έδωσα στον Τερζή.

Η ποιότητα του έρωτα μετράει όχι η ποσότητα» είπε χαρακτηριστικά απαντώντας πώς κατάφερε να γράψει τόσο ωραία ερωτικά τραγούδια χωρίς να έχει ζήσει ακραίους έρωτες.