Γιώργος Θεοφάνους: «Ο Γιάννης Λάτσιος είναι ο τηλεοπτικός μου μέντορας»
Νέα

Γιώργος Θεοφάνους: «Ο Γιάννης Λάτσιος είναι ο τηλεοπτικός μου μέντορας»

Γιώργος Θεοφάνους: «Ο Γιάννης Λάτσιος είναι ο τηλεοπτικός μου μέντορας»

Όσα είπε ο συνθέτης-στιχουργός στον «Καλό Μεσημεράκι»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό μεσημεράκι», ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης (3/2) ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο συνθέτης-στιχουργός μίλησε για την πρόταση στο X-Factor, την εκπομπή «Ένα τραγούδι ακόμα» και αν θα έγραφε τραγούδι στον Νίκο Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής ρώτησε τον Γιώργο Θεοφάνους πώς προέκυψε η ιδέα της εκπομπής, με τον συνθέτη να εξηγεί πως η κεντρική ιδέα ήταν να κάνει μια παράσταση για τα 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο, και απλά το concept αυτό μεταφέρθηκε σε εκπομπή.

«Ο στόχος μου δεν είναι να διαγράψω το X-Factor ή το Voice, δεν πάω να κάνω talent show, αλλά πραγματικά υπάρχουν εκατοντάδες παιδιά εκεί έξω, τα οποία δεν έχουν άλλο τρόπο από το Internet να ανεβάσουν κάτι.

Τσιμπάω παιδιά από το Tik Tok, μου στέλνουν στο Instagram, και διαλέγω πάντα έναν κάθε εβδομάδα», ανέφερε ο συνθέτης για τα νέα παιδιά που βρίσκονται κάθε εβδομάδα στην εκπομπή.

Αναφερόμενος στα νούμερα της εκπομπής τα οποία διαφέρουν σε σχέση με την ανταπόκριση του κόσμου, ο συνθέτης μίλησε και για τον Γιάννη Λάτσιο, τον οποίο χαρακτήρισε «τηλεοπτικό μέντορα».

Ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε τον Γιώργο Θεοφάνους αν εκείνος θα γύριζε την καρέκλα του στο Voice όταν εμφανίστηκε ο ίδιος, με τον συνθέτη να του λέει πως πέρα από την πλάκα έστω κι ένας έπρεπε να γυρίσει.

Όσο για το αν θα του έγραφε τραγούδι, η απάντησή του πρόσφερε σίγουρα γέλιο.