Γιώργος Τσαλίκης: Απάντησε δημόσια αν θα είναι στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου
Νέα

Γιώργος Τσαλίκης: Απάντησε δημόσια αν θα είναι στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου

Γιώργος Τσαλίκης: Απάντησε δημόσια αν θα είναι στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου

Πέρασε τελικά από δοκιμαστικό;

Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιώργος Τσαλίκης και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης.
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις φήμες που τον θέλουν να “φλερτάρει” με την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ, προκειμένου να βρίσκεται στο πάνελ.
Ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Τα τελευταία χρόνια, το δικό μου φλερτ με την τηλεόραση δεν έχει σταματήσει ποτέ. Έχω πει βέβαια, ότι εμένα η τηλεόραση δεν ήταν ποτέ άμεση προτεραιότητά μου.

Είμαι τραγουδιστής, αγαπώ τη δουλειά μου και κάνω και πάρα πολλά live κάθε χρόνο οπότε κάθε χρόνο που συζητάω κάτι για την τηλεόραση χαλάει κάπου εκεί γιατί δεν έχω χρόνο να μπορώ να κάνω κάποιο project. Και πέρυσι συζητούσα για τρία project, στο ένα μάλιστα είχε γίνει και συμβόλαιο με το όνομά μου αλλά λόγω των συνθηκών δε μπορούσα να το κάνω. Project τα οποία βγήκανε.

Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι είναι πολύ ώριμο όταν μου γίνεται μια πρόταση να κάνω ένα δοκιμαστικό. Ό,τι κι αν έχω κάνει, πάντα το θέλω…. Δεν θα επιβεβαιώσω αν έκανα δοκιμαστικό για αυτή τη δουλειά. Ότι και να μου προτείνουν εγώ κάνω δοκιμαστικό, δεν σημαίνει ότι θα την κάνω τη δουλειά…
Δεν λέω ποτέ τις προτάσεις που μου κάνουν γιατί το θεωρώ άσχημο για κάποιον που συνεχίζει μετά την εκπομπή, κάνει μια εκπομπή, να έχω πει πρώτα ότι μου την είχαν προτείνει πρώτα ή ότι αρνήθηκα ή δεν μπορούσα. Δεν ξέρω πως διαρρέουν αυτές οι πληροφορίες, εγώ δεν έχω δώσει κάποια τέτοια πληροφορία, δεν μιλάω ποτέ για τις προτάσεις που έχω»