Γιώργος Τσαλίκης: «Στο διαγνωστικό που πήγαμε με την Αλεξάνδρα μας είπαν…»
Νέα

Γιώργος Τσαλίκης: «Στο διαγνωστικό που πήγαμε με την Αλεξάνδρα μας είπαν…»

Γιώργος Τσαλίκης: «Στο διαγνωστικό που πήγαμε με την Αλεξάνδρα μας είπαν…»

Τα βήματα που ακολούθησε μετά το θετικό τεστ της Κατσαΐτη

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο γνωστός τραγουδιστής που συμμετέχει στο J2US και είναι coach της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη, μίλησε για τα όσα συμβαίνουν με τα τεστ και τις οδηγίες που ακολουθεί ο ίδιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γνωστή στυλίστρια είναι θετική στον κορονοϊό και το δημοσίευσε χθες με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Χθες στο διαγνωστικό κέντρο που πήγαμε με την Αλεξάνδρα μας είπαν ότι είναι σύνηθες φαινόμενο – ακόμα και σε οικογένειες – να νοσούν για παράδειγμα τρεις και ο ένας να τη γλιτώνει. Εγώ είμαι αυτός ο ένας που τη γλίτωσε.

Φανταστείτε ότι είμαι συγκάτοικος στο καμαρίνι με τον Τρύφωνα, τη Δευτέρα βρέθηκα με μια κοπέλα της παραγωγής και τραγούδαγα με την Αλεξάνδρα. Χθες που κάναμε το τεστ, βγήκε η κοπέλα έξω και μου λέει “θέλω να το επαναλάβουμε”. Ήθελε να είναι σίγουρη γιατί προφανώς της φάνηκε περίεργο.

Εγώ δεν είμαι τα επίσημα χείλη της εκπομπής. Εγώ είμαι συμμετέχοντας, σε ένα φιλανθρωπικό show. Ξέρω ότι είναι λίγα, δεν είναι πολλά τα κρούσματα. Επίσης – να με συγχωρήσει ο Νίκος Κοκλώνης – αλλά μιλάμε για την πιο σπαστική παραγωγή στο θέμα των τεστ.

Εμένα μου είπαν από το διαγνωστικό κέντρο να κάνω την επόμενη εβδομάδα. Επειδή έχω συνηθίσει όμως κάθε δύο μέρες θα ξαναπάω. Δεν είμαι σε καραντίνα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Τσαλίκης.

Δείτε το βίντεο: