Γιώργος Τσούλης: “Ήμουν κάφρος μέσα στις κουζίνες. Γύρναγα σπίτι μου και έκλαιγα για τη συμπεριφορά μου”
Νέα

Γιώργος Τσούλης: “Ήμουν κάφρος μέσα στις κουζίνες. Γύρναγα σπίτι μου και έκλαιγα για τη συμπεριφορά μου”

Γιώργος Τσούλης: “Ήμουν κάφρος μέσα στις κουζίνες. Γύρναγα σπίτι μου και έκλαιγα για τη συμπεριφορά μου”

H μάχη του με την παχυσαρκία και την ανορεξία

Ο Γιώργος Τσούλης, ο σεφ που διατηρεί την εκπομπή “Μη μασάς” στον Alpha ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα”.

“Η μαγειρική μπήκε τυχαία στη ζωή μου” είπε στην παρουσιάστρια εξηγώντας πώς αποφάσισε να πάει στη σχολή.

Απομυθοποίησε όμως ότι η μαγειρική είναι τα φώτα της τηλεόρασης.

“Είναι ένα επάγγελμα που πρέπει να το αγαπάς. Αν περιμένεις να βγάλεις πολλά λεφτά… Τα νεαρά παιδιά βγαίνουν από τη σχολή και νομίζουν ότι είναι αυτό. Έχω κάνει πολλές θυσίες για να εξελιχθώ στη μαγειρική. Δεν μου αρέσουν τα μέτρια. Όπως και με τα κιλά. Ή θα είμαι πολύ παχύς ή πολύ αδύνατος”.

Μίλησε και για την πίεση που δέχτηκε στις επαγγελματικές κουζίνες στα πρώτα του βήματα όταν οι ανώτεροι σεφ καθημερινά τον ζόριζαν για να εξελιχθεί ενώ αργότερα ο ίδιος από τη θέση του ανώτερου έκανε το ίδιο.

“Πίστευα ότι έτσι θα μάθει πιο γρήγορα ο μάγειρας να μαγειρεύει. Ήμουν κάφρος μέσα στις κουζίνες. Είχα πολύ άσχημη συμπεριφορά. Όταν γύρναγα σπίτι μου έκλαιγα. Ήξερα ότι ήταν λάθος ο τρόπος που συμπεριφέρθηκα.

https://streamable.com/axbs5r

Μίλησε για τη σύντροφό του που γνώρισε μέσω Instagram και όπως είπε “θα το πάρει το κορίτσι” μόλις βγάλει τα χρήματα που θέλει για να κάνει την οικογένειά του όπως ονειρεύεται.

“Δούλευα 15 ώρες την ημέρα. Κοιμόμουν σε σακιά με αλεύρι για να ξεκουραστώ” είπε για τις ατελείωτες ώρες που έχει δουλέψει στις κουζίνες.

“Δεν θα πήγαινα σε ριάλιτι μαγειρικής γιατί μετράει ο χαρακτήρας”.

Ο σεφ μίλησε και για το πέρασμά του από την παχυσαρκία στην ανορεξία.

“Στο σχολείο χα φτάσει να ζυγίζω 110 κιλά” είπε ώσπου βάζοντας πείσμα να τα χάσει πέρασε στο άλλο άκρο.

“Είχα ζυγαριά στο δωμάτιο και ζυγιζόμουν κάθε μέρα. Τα παραπανίσια κιλά μου είχαν γίνει εμμονή, έφτασα να μην τρώω τίποτα. Δεν είχα δύναμη. Μετά γιατρούς, ψυχολόγους… Δεν είχα κάποιον να με προσέξει”.

“Όταν είσαι τόσα πολλά χρόνια παχύς δεν σου βγαίνει εύκολα αυτό το πράγμα. Χρειάζεσαι πολλή βοήθεια”. συμπλήρωσε.

https://streamable.com/keay6e

Διηγήθηκε την επεισοδιακή πρώτη φορά που μαγείρεψε στην σύντροφό του, που δεν της άρεσε καθόλου ενώ εξήγησε ότι το μεράκι είναι αυτό που κάνει επιτυχημένο ένα φαγητό.

“Την πρώτη φορά που μαγείρεψα στη Μαριαλένα μου το πέταξε. Ήταν μια ομελέτα που δεν ήταν στα γούστα της. Είναι πάρα πολύ αυστηρή μαζί μου. Μου αρέσει αυτό”.

https://streamable.com/e0kup6