Γιώργος Βάλαρης: «Δεν θέλω να συνεργαστώ ξανά με τη Σοφία Μουτίδου»
Νέα

Γιώργος Βάλαρης: «Δεν θέλω να συνεργαστώ ξανά με τη Σοφία Μουτίδου»

Γιώργος Βάλαρης: «Δεν θέλω να συνεργαστώ ξανά με τη Σοφία Μουτίδου»

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός ανέλυσε τον λόγο για τον οποίο δεν θέλει να βρεθούν ξανά επί σκηνής

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η δήλωση του Γιώργου Βάλαρη για τη Σοφία Μουτίδου, η οποία όπως είπε ήταν μία από τις χειρότερες συνεργασίες του.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται!» και εκτός από την παράσταση που ανεβάζει στο διαδίκτυο, μίλησε και για τη σχέση του με την ηθοποιό.

«Ήταν στην παράσταση Naked Boys Singing», ήταν ο άνθρωπος που με έβγαλε από τα ρούχα μου. Δεν ταιριάζαμε. Η χημεία μας δεν ήταν καλή. Η Σοφία είναι ένας εκρηκτικός άνθρωπος, έχει μια νευρικότητα από αυτή που εγώ συνηθίζω να δέχομαι και να ανέχομαι στις συνεργασίες μου», δήλωσε και συνέχισε:

«Για να διαλυθεί μια σχέση δεν είναι μόνο να απατήσει κάποιος, μπορεί να γίνει από μικρά πράγματα που δημιουργούν τριβή και κόντρα. Εμείς είχαμε κόντρα για τα πάντα, ήταν μια συνεργασία που την 1η σεζόν ήμασταν 8 άντρες αγαπημένοι και φτάσαμε να τσακωνόμαστε όλοι».

Για το αν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί της: «Συνεργαστήκαμε ξανά, εγώ ήμουν παραγωγός στο stand up comedy και έτσι ξαναβρεθήκαμε, σαν να μην είχε συμβεί κάτι. Δεν έχω απολύτως τίποτα με τη Σοφία, είναι υπερταλαντούχο πλάσμα, αυτό δεν έχει να κάνει όμως με συνεργασίες, είναι θέμα χημείας. Ως παραγωγός δεν είχα θέματα, μόνο μικρά, σαν σκηνοθέτης δεν θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά, έχω επιλέξει να μην τον κάνω, αλλά ποτέ μη λες ποτέ».