Γιώργος Χρανιώτης: Ξεκαθαρίζει τι εννοούσε με το «δύσκολος» για τον Γιώργο Κιμούλη
Νέα

Γιώργος Χρανιώτης: Ξεκαθαρίζει τι εννοούσε με το «δύσκολος» για τον Γιώργο Κιμούλη

Γιώργος Χρανιώτης: Ξεκαθαρίζει τι εννοούσε με το «δύσκολος» για τον Γιώργο Κιμούλη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» ήταν σήμερα ο Γιώργος Χρανιώτης και μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για τη νέα ζωή με την οικογένειά του, αλλά και τον Γιώργο Κιμούλη.

«Όταν είχα κάνει μια παράσταση στη Θεσσαλονίκη, την “Ώρα του διαβόλου” δέχθηκα υβριστικά σχόλια, ότι είμαι αντίχριστος και σατανιστής εξαιτίας του τίτλου του έργου και είχαν προσπαθήσει να σταματήσουν την παράσταση. Δεν θα ασχοληθώ με τα απειλητικά μηνύματα», είπε αρχικά ο Γιώργος Χρανιώτης για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί και μέσα από τα social media.

Μιλώντας για τον γιο του ανέφερε: «Ήμουν χαρούμενος και μπερδεμένος. Ήξερα ότι ξεκινά ένας ενδιαφέρων ρόλος στη ζωή μου, που έπρεπε να μελετήσω πολύ όμως».

Για τη σχέση με τη σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα, ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε πως προσπαθεί να είναι ερωτεύσιμος παρόλο που έγινε πατέρας.

Αναφερόμενος στον Γιώργο Κιμούλη είπε: «Για εμένα το επίθετο “δύσκολος” έχει θετικό πρόσημο. Δύσκολος άνθρωπος είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι απαιτητικός. Ένας άνθρωπος ο οποίος σε υποβάλει σε μια διαδικασία αναζήτησης στο ρόλο, αναζήτησης στον εαυτό σου και απαίτησης εργατοωρών ίσως επιπλέον από αυτές που χρειάζεται».

Και συνέχισε: «Ο Γιώργος είναι τέτοιος άνθρωπος. Είναι ένας πάρα πολύ απαιτητικός σκηνοθέτης που με έναν τρόπο προσπαθεί να σου εκμαιεύσει ό,τι καλύτερο έχεις σαν υλικό μέσα σου. Οπότε, μάλλον σε παρασύρει σε ένα ταξίδι το οποίο είναι πάρα πολύ απαιτητικό».

«Εμένα η δυσκολία μου είναι να συνεργαστώ με μη δύσκολους ανθρώπους, όχι εκκεντρικούς, όχι απαραίτητα αυτούς που σου βάζουν εμπόδια, αλλά αυτούς που σου στήνουν κάποια εμπόδια που ξέρεις ότι θα σε ωφελήσουν στην παράσταση γενικότερα. Ο Γιώργος είναι τέτοιος άνθρωπος. Εγώ είχα μια υπέροχη συνεργασία μαζί του», πρόσθεσε ο Γιώργος Χρανιώτης.