Γκουντάρας – Κάκκαβα: Απαντούν στο σχόλιο του Τσαλίκη που τους αποκάλεσε «ευσυγκίνητο τηλεοπτικό ζευγάρι»
Νέα

Γκουντάρας – Κάκκαβα: Απαντούν στο σχόλιο του Τσαλίκη που τους αποκάλεσε «ευσυγκίνητο τηλεοπτικό ζευγάρι»

Γκουντάρας – Κάκκαβα: Απαντούν στο σχόλιο του Τσαλίκη που τους αποκάλεσε «ευσυγκίνητο τηλεοπτικό ζευγάρι»

Τι είπαν για τον διπλό τους ρόλο στην παρουσίαση του Big Brother και στο «Όλα γκουντ»

Η Ναταλί Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας σε συνέντευξή τους στον Γιώργο Κακογιάννη και στο περιοδικό You μίλησαν για τον διπλό τους ρόλο στην παρουσίαση του Big Brother και στο «Όλα γκουντ».

Μάλιστα, δεν παρέλειψαν να απαντήσουν με τον τρόπο τους στα σχόλια που φαίνεται να είχε κάνει για αυτούς ο Γιώργος Τσαλίκης.

Όταν αποφασίσατε να συνεργαστείτε φέτος φοβηθήκατε την κατάρα των χωρισμών που έχει χτυπήσει πολλά τηλεοπτικά ζευγάρια;

Νάταλι: Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που εργάζονται μαζί καθημερινά σε πολύ απαιτητικές δουλειές και είναι μια χαρά. Λένε «μεγάλη μπουκιά φάε και μεγάλη κουβέντα μην πεις», αλλά πραγματικά νιώθω ότι με τον Γρηγόρη δεν θα χωρίσουμε ποτέ. Εκτός αν βρει άλλη.

Γρηγόρης: Εγώ το έχω φιλοσοφήσει αλλιώς. Αν νιώσω πως, κάνοντας αυτή τη δουλειά, διαταράσσεται τόσο πολύ η σχέση μας, ώστε να κινδυνεύουμε να χωρίσουμε και να διαλύσουμε την οικογένεια μας, θα τη σταματήσω, θα πάω στο ζαχαροπλαστείο μας να σερβίρω βάφλες και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Προτεραιότητα μας είναι και θα είναι η οικογένεια μας. Από εκεί και πέρα μη νομίζεις πως και στο ζαχαροπλαστείο που συνεργαζόμαστε δεν έχουμε τριβές. Εκεί ήμασταν μαζί 24 ώρες το 24ωρο και με σωματική κούραση χωρίς διακοπές, αλλά τα καταφέραμε.

Νάταλι: Αυτό που βλέπεις στην τηλεόραση, αυτό είμαστε. Δεν έχουμε μάθει να προσποιούμαστε. Αν είμαι στεναχωρημένη, δεν μπορώ να συγκρατήσω τα συναισθήματα μου, κλαίω και εύκολα. Δεν θα μπορούμε να είμαστε καλά μπροστά στις κάμερες.

Πότε προέκυψε η πρόταση για το Big Brother;

Γρηγόρης: Συζητούσαμε από την αρχή της σεζόν με τον ΣΚΑΪ για διάφορα projects. Ευδοκίμησαν οι συζητήσεις για το Big Brother και παράλληλα για το Σαββατοκύριακο το «Όλα γκουντ». Ήταν μια πολύ τίμια ολοκληρωμένη και γενναιόδωρη πρόταση από το κανάλι που δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε. Θέλαμε να δοκιμαστούμε και σε κάτι καινούργιο. Αν τα καταφέρουμε, καλώς, αλλιώς από εδώ πάνε και οι άλλοι. Έτσι είναι αυτή η δουλειά.

Νάταλι: Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του ΣΚΑΪ που μας έχει αγκαλιάσει και μάλιστα γι΄αυτό νιώθουμε μεγάλη ευθύνη, ώστε να τους βγάλουμε αυτοπρόσωπους.

Το περασμένο καλοκαίρι παραλίγο να συναντηθείτε με τον Γιώργο Τσαλίκη, που είχε πει αρχικά ότι θα παρουσιάσει το Big Brother. Εκείνος μάλιστα σας «φωτογράφισε», μιλώντας για ένα «ευσυγκίνητο τηλεοπτικό ζευγάρι»…

Γρηγόρης: Αν όντως φωτογράφιζε εμάς, ελπίζω να παραμείνουμε έτσι, ευσυγκίνητοι. Είναι τίτλος τιμής για εμάς. Συγκινούμαι πολύ εύκολα, μπορεί και λόγω ηλικίας. Πρόσφατα με πήραν από την ΑΕΚ και μου είπαν ότι θέλουν τον γιο μου στην ομάδα. Τον είδα πιο χαρούμενο από ποτέ, έβαλα τα κλάματα.

Νάταλι: Εγώ κλαίω όταν βλέπω γάμους και ο πατέρα παραδίδει τη νύφη στον γαμπρό. Δεν είναι κακό να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας.

Νιώθετε ενοχές τώρα που θα πρέπει να αποχωρίζεστε τα παιδιά σας;

Νάταλι: Πολλές. Μόνο αυτό με δυσκολεύει. Ακόμα και το γεγονός πως αυτή τη στιγμή δεν βρίσκομαι με τα παιδιά, με τρελαίνει. Πρέπει να το δουλέψω.

Έχοντας κάνει θητεία για χρόνια δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη και πιο πρόσφατα στην Κατερίνα Καινούργιου, αναγνωρίζεις κάποια στοιχεία τους στη γυναίκα σου;

Γρηγόρης: Όλες οι παρουσιάστριες είναι διαφορετικές. Η Ελένη, για παράδειγμα, γινόταν διαφορετική χρόνο με τον χρόνο, όσο ωρίμαζε και έβλεπε αλλιώς τα πράγματα. Η Κατερίνα από την άλλη κάνει κι εκείνη την παρουσίαση με τον δικό της τρόπο, δεν μπορώ να βρω κοινά στοιχεία, ούτε να πω ότι η μια έχει κλέψει από την άλλη.