Globetrotters: Οι περιπέτειες των Βαρθακούριανς στη Τζαμάικα
Νέα

Globetrotters: Οι περιπέτειες των Βαρθακούριανς στη Τζαμάικα

Globetrotters: Οι περιπέτειες των Βαρθακούριανς στη Τζαμάικα

Σε νέες περιπέτειες μπήκε το ζεύγος Βαρθακούρη που βρέθηκε στη Τζαμάικα για το Globetrotters.

Η αποστολή τους ήταν να πηδήξουν από έναν ψηλό βράχο στη θάλασσα, να τρέξουν στο χωριό του Bolt και να φέρουν ένα πετραδάκι από το σημείο που έτρεξε για πρώτη φορά.

Και όλα ξεκίνησαν… επεισοδιακά όπως πάντα με τον Χάρη να αναφωνεί “ευτυχώς που υπάρχουν κάμερες” για να δει ο κόσμος τι περνάει.

Στην πρωτεύουσα Κίνγκστον ο Χάρης δοκίμασε πικάντικο κοτόπουλο που τον έκαψε και ζητούσε επειγόντως νερό, σε ένα μέρος που λεγόταν Jerk (“βλάκας”) Center, κάτι με το οποίο αστειεύτηκε λέγοντας τη γυναίκα του “βλάκα”.

Η Αντελίνα θέλησε να ευχαριστήσει τον κύριο που τους κέρασε και τον αγκάλιασε κάνοντας τον Χάρη να ζηλέψει.

Ο Πέτρος τους ανακοίνωσε ότι η πρώτη τους αποστολή είναι να κάνουν cliff diving, κάτι που δεν άρεσε στον Χάρη που έχει υψοφοβία.

“Τα ράστα τα κάνουν με αυγό;” ρώτησε η Αντελίνα καθ’ όδόν για το cliff diving που έπρεπε να κάνουν.

“Αυτά είναι βράστα” της είπε ο Χάρης.

Φτάνοντας στον βράχο ο Χάρης κατάφερε να πέσει στη θάλασσα από τον χαμηλότερο βράχο. Όταν ήρθε η ώρα για τα… ψηλά, μόνο η Αντελίνα το τόλμησε, με τον Χάρη να της φωνάζει να μην το κάνει λέγοντας “έχουμε δύο παιδιά και θέλουμε και τρίτο”. Τελικά η ατρόμητη Αντελίνα πήδηξε με επιτυχία.

Ένα από τα αστεία περιστατικά αφορούσε το άλλο ζευγάρι των Globetrotters, τον Στέλιο και τον Μιχαήλ-Άγγελο που έκαναν λαρυγγισμούς σε μοναστήρι στο Νεπάλ με το “Πιο καλή η μοναξιά” του Γιάννη Πάριου.

Η Αντελίνα και ο Χάρης μετά τη βουτιά της Αντελίνας, έκαναν βόλτα σε ένα χωριό όπου η Αντελίνα έκανε ράστα τα μαλλιά της.

Ο Πέτρος τους ανακοίνωσε ότι ήθελε να πάνε στο χωριό όπου γεννήθηκε ο Usain Bolt και να φέρουν ένα πετραδάκια από εκεί όπου αγωνίστηκε πρώτη φορά αφού πρώτα τρέξουν σε αγώνα με τους ντόπιους και βγουν τέταρτοι.

Ξεκίνησαν λοιπόν για την αποστολή τους, με την Αντελίνα να εισβάλλει σε ένα σπίτι που πιθανότατα ήταν του Bolt και τον Χάρη να διηγείται πόσο άσχημο ήταν αυτό που έκανε και ότι έχει ζήσει παρόμοιες καταστάσεις στην Πάρο όταν άγνωστοι έμπαιναν στο σπίτι του πατέρα του για να πουν απλώς ότι μπήκαν στο σπίτι του Πάριου!

Το ζεύγος Βαρθακούρη είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο μέρος που έμαθε ο Bolt να τρέχει και γνώρισαν ένα από τα ανίψια του που τους είπαν ότι είναι μεγαλύτερο ταλέντο.

Η Αντελίνα και ο Χάρης έτρεξαν με τον Χάρη να έρχεται τέταρτος και να αστειεύεται με τη γυναίκα του που βγήκε πέμπτη επειδή το στήθος της την εμπόδιζε να τρέξει πιο γρήγορα.

Τελικά εκτέλεσαν την αποστολή τους και ο Πέτρος τους ανακοίνωσε τον επόμενο προορισμός τους που είναι η Αργεντινή.