«Γλυκάνισος»: Ένας θυελλώδης έρωτας ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους
Νέα

«Γλυκάνισος»: Ένας θυελλώδης έρωτας ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους

«Γλυκάνισος»: Ένας θυελλώδης έρωτας ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους

Δείτε το trailer που κυκλοφόρησε

Μια θυελλώδης σχέση έρχεται τη νέα σεζόν να καθηλώσει τους τηλεθεατές, ανάμεσα σε έναν πλούσιο Μυτιληνιό επιχειρηματία και μια Σύρια πρόσφυγα.

Ένας έρωτας χωρίς σύνορα έρχεται στο ΣΚΑΪ με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Παπαγεωργίου και την Έλενα Πιερίδου.

Ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς «Γλυκάνισος», Γιώργος Παπαγεωργίου, δήλωσε στο ΟΚ!: «Το πρώτο μου γύρισμα ήταν στη Μυτιλήνη.

Έφτασα πρωί με το αεροπλάνο, σχεδόν άυπνος και με πολλή δουλειά να με περιμένει. Συνέβη όμως κάτι αναπάντεχο. Μπήκα σε έναν φούρνο να πάρω κάτι για πρωινό κι εκείνη τη στιγμή η ιδιοκτήτρια, μιλώντας στο τηλέφωνο, ρωτούσε: “Μίλησες με τον Στρατή; Άντε, ωραία”.

Στρατής είναι το όνομα του ρόλου μου και η κυρία στον φούρνο ήταν ο πρώτος ντόπιος που συναντούσα. Το θεώρησα έναν καλό οιωνό».

Με τη σειρά της η Έλενα Πιερίδου, που υποδύεται τη Σύρια πρόσφυγα Ραζάν, εξηγεί: «Η Λέσβος είναι ένα πανέμορφο νησί με μαγική ενέργεια.

Η ιστορία μας ξεκινάει στη Μυτιλήνη, εκεί όπου γεννιέται ο έρωτας του Στρατή και της Ραζάν. Δύο σύγχρονοι ήρωες που μέσα από τα εμπόδια που θέτει η κοινωνία και οι συνθήκες παλεύουν για αυτό που τους κρατάει ζωντανούς. Την αγάπη».

Το trailer της δραματικής σειράς που κυκλοφόρησε δίνει μια γεύση για το τι πρόκειται να επακολουθήσει στη σειρά.