«Γλυκάνισος»: Γιατί δεν προβλήθηκε το επεισόδιο της Τρίτης; Η ξαφνική αλλαγή στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ
Νέα

«Γλυκάνισος»: Γιατί δεν προβλήθηκε το επεισόδιο της Τρίτης; Η ξαφνική αλλαγή στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

«Γλυκάνισος»: Γιατί δεν προβλήθηκε το επεισόδιο της Τρίτης; Η ξαφνική αλλαγή στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Τι συμβαίνει με τη νέα σειρά;

Σε μια ξαφνική αλλαγή στο πρόγραμμά του προχώρησε ο ΣΚΑΪ που δεν πρόβαλε το δεύτερο επεισόδιο της  σειράς «Γλυκάνισος» όπως ήταν προγραμματισμένο στις 21.00.

Αντ’ αυτού προβλήθηκε ξένη ταινία.

Το κανάλι δεν ανακοίνωσε κάποια οριστική απόφαση αλλά υπό μορφή σχολίου σε ποστ στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram  ενημέρωσε τους φανς ως εξής:

«Σας ευχαριστούμε για τα όμορφα σχόλια & τη στήριξη.

Νέο επεισόδιο την Παρασκευή στις 21:00».

Μάλιστα στα σχόλια όπως θα δείτε κάποιοι ζητούν αλλαγή ώρας και όχι μέρας.

Οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για απογοήτευση και κινήσεις πανικού μετά τα μονοψήφια νούμερα που συγκέντρωσε η σειρά στη χθεσινή της πρεμιέρα.

Σύμφωνα με τις «καθαρές» μετρήσεις  τηλεθέασης, στο δυναμικό κοινό ο «Γλυκάνισος» συγκέντρωσε μόλις 3,4% και 4,5% στο σύνολο του κοινού.

Φυσικά αυτά τα νούμερα για μία σειρά στην οποία το κανάλι  του Φαλήρου έχει επενδύσει πολλά για την ενίσχυση της prime time του δεν είναι καθόλου ευχάριστα.

Από την άλλη αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι η όχι και τόσο σοφή απόφαση των καναλιών να γεμίσει η prime time με τουλάχιστον 5 σειρές σε πρεμιέρα ταυτόχρονα.

Μάλιστα οι δύο (Σασμός, Γη της ελιάς) είναι οι επιτυχίες της περασμένης σεζόν και ήταν -αν μη τι άλλο- αναμενόμενο ότι θα συγκέντρωναν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Παρά το γεγονός ότι ο «Γλυκάνισος» σίγουρα έχει όλα τα στοιχεία μιας καλοδουλεμένης σειράς (καστ, σενάριο), αδικήθηκε κόντρα σε μεγαθήρια όπως ο Σασμός.

Μένει να δούμε αν η απόφαση του ΣΚΑΪ να τη μετακινήσει την Παρασκευή θα ευνοήσει αυτό το ενδιαφέρον στόρι να ξεδιπλωθεί και να το αγαπήσει το κοινό.

Κάθε πότε θα προβάλλεται  σειρά;

Πλέον η σειρά θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 2100 μετά και από σχετικό τρέιλερ του σταθμού.

Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς;

Ο Στρατής μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ η Ραζάν και ο Καρίμ μεταφέρονται στο τμήμα.

Όσο ο Στρατής χειρουργείται, φωνάζει ένα γυναικείο όνομα, που δεν είναι της γυναίκας του.

Παράλληλα, η Ελεάνα ενημερώνεται για το μαχαίρωμα του Στρατή τηλεφωνικά, από την οικογένεια Δεμίρη. Δίπλα της, βρίσκεται ένας μυστηριώδης άντρας.

Και ενώ η Ραζάν ακόμη δεν έχει προλάβει να διαχειριστεί τον χαμό του παιδιού και το συμβάν της προηγούμενης μέρας, γυρίζει στη δουλειά της, στην «Ταβέρνα της Χρυσάνθης».

Εκεί όμως, κάποιοι δεν θα παραλείψουν να δείξουν τα ρατσιστικά τους ένστικτα.

Η Αστυνομία υποπτεύεται τη Ραζάν και τον Καρίμ για το μαχαίρωμα.