GNTM: Η απρόσμενη αποχώρηση και η sexy πλευρά των κοριτσιών
Νέα

GNTM: Η απρόσμενη αποχώρηση και η sexy πλευρά των κοριτσιών

GNTM: Η απρόσμενη αποχώρηση και η sexy πλευρά των κοριτσιών

Μετά το makeover του επεισοδίου της Δευτέρας, ήρθε η ώρα τα κορίτσια να αγκαλιάσουν τον καινούριο τους εαυτό. Για το λόγο αυτό, η φωτογράφιση για τη διαδικασία αποχώρησης από το GNTM είχε τίτλο «Embrace your new look».

Φωτογράφιση σε στυλ Richard Avedon

Ο Θανάσης Κρίκης ανέλαβε να φωτογραφίσει τα κορίτσια του GNTM στην πιο sexy εκδοχή τους. Ο μάγος της εικόνας Richard Avedon έλεγε «όχι στον εξαίσιο φωτισμό, όχι στις προφανείς συνθέσεις. Ναι στο λευκό φόντο, ναι σε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο και ναι σε αυτό που συμβαίνει μεταξύ μας”. Κι αυτό ακριβώς έγινε. Ο κινησιολόγος Θάνος Γιαννακόπουλος βοήθησε τα κορίτσια να αναδειχθούν μέσω της κίνησης. Το ντύσιμο ήταν ίδιο για όλες: Λευκό αντρικό πουκάμισο, λεπτό μαύρο καλσόν και μαύρες γόβες.

Κατά τη φωτογράφιση ξεχώρισε η Μικαέλα, της οποίας η άνεση εξέπληξε τον Θανάση Κρίκη. Είπε, μάλιστα, στα υπόλοιπα κορίτσια να την έχουν ως παράδειγμα. Το γεγονός αυτό έφερε αμηχανία στις παίκτριες, μιας και η Μικαέλα με την Εύη και τη Μέγκι, αποτελούν την γνωστή τριάδα που σχολιάζει καυστικά ό, τι γίνεται στο σπίτι. Ο φωτογράφος μαγεύτηκε, επίσης, από την κίνηση και τις ικανότητες της Ξανθούλας, η οποία απέδειξε ότι το να είναι μια γυναίκα sexy, δεν εξαρτάται από τα κιλά της. Από την άλλη, αρνητικά σχόλια προκάλεσε η γκρίνια της Ειρήνης Καζαριάν, που έλεγε ότι δε μπορεί να ποζάρει επειδή την ενοχλούν τα μαλλιά της.

https://www.youtube.com/watch?v=L3RidWtaMiI

Οι καλύτερες, οι χειρότερες κι η απρόσμενη αποχώρηση

Η «ώρα της κρίσεως» έφτασε. Ο Δημήτρης Σκουλός ξεχώρισε την Εβελίνα, στην οποία είπε ότι έχει πρόσωπό για εξώφυλλο, ενώ η αγαπημένη της Βίκυς Καγιά ήταν η Μικαέλα. Η Ειρήνη Καζαριάν δέχτηκε επίπληξη από τη Βίκυ Καγιά για τη γκρίνια και τον αντιεπαγγελματισμό της. Αυτό την πείσμωσε για να φέρεται καλύτερα τις επόμενες φορές, όπως είπε αργότερα η παίκτρια. Οι καλύτερες δύο της βραδιάς ήταν η Εβελίνα και η Ξανθούλα, με την πρώτη να κερδίζει τελικά.

Οι φωτογραφίες της Αγάπης και της Κατερίνας ήταν οι πιο «άνευρες» – «άψυχες». Για το λόγο αυτό έμειναν οι δυο τους υποψήφιες για αποχώρηση. Τελικά, οι κριτές αποφάσισαν να αποχωρήσει η Αγάπη από το GNTM. Ο λόγος είναι πως σύμφωνα με όσα είπαν, δεν προσπαθεί καθόλου, παρόλο που έχει τις προδιαγραφές να γίνει top model. Το κορίτσι, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, άρχισε να παρακαλάει τη Βίκυ Καγιά για μια ακόμη ευκαιρία, κάνοντας τις συμπαίκτριές της να συγκινηθούν.