GNTM: Η υψοφοβία έφερε την απρόσμενη αποχώρηση
Νέα

GNTM: Η υψοφοβία έφερε την απρόσμενη αποχώρηση

GNTM: Η υψοφοβία έφερε την απρόσμενη αποχώρηση

Το GNTM κρύβει κι από μία ανατροπή σε κάθε επεισόδιό του. Όπως στη δοκιμασία της πισίνας, έτσι και στη δοκιμασία της αναρρίχησης τα κορίτσια κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τους φόβους.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα κορίτσια του GNTM στο 13ο επεισόδιο. Το Fashion Workshop της Βίκυς Καγιά άνοιξε τις πόρτες του κι έστρωσε το κόκκινο χαλί του να τις υποδεχτεί. Εκεί ήταν η ίδια η Βίκυ Καγιά, που έκανε στις παίκτριες ένα σύντομο αλλά περιεκτικό μάθημα-ταξίδι στο χώρο της μόδας και του στυλ των μοντέλων στο πέρασμα των δεκαετιών. Έπειτα, η καθηγήτρια πατρόν, Αλίκη Δέμη, ανέλαβε να εξηγήσει στα κορίτσια τι είναι το μάθημα που διδάσκει και πώς μπορούν να το εφαρμόσουν στη δουλειά τους. Τέλος, τα κορίτσια φόρεσαν τις δημιουργίες των σπουδαστών σχεδίου μόδας της σχολής κι έκαναν πασαρέλα υπό το άγρυπνο βλέμμα της Βίκυς Καγιά, η οποία έκανε υποδείξεις και διορθώσεις στο περπάτημα των κοριτσιών.

Με σημείωμα που άφηνε να εννοηθεί πως η δοκιμασία τους θα έχει σχέση με το ύψος, τα κορίτσια πήγαν για τη φωτογράφιση αποχώρησης. Εκεί, τις περίμενε ο φωτογράφος Γιώργος Μαλεκάκης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η coach Έλενα Χριστοπούλου. Η δοκιμασία ήταν απλή: Να αναδείξουν τα ρούχα που φορούν, κρεμασμένες με σχοινιά, από ύψος 20 μέτρων. Από τα κορίτσια που είχαν υψοφοβία, η Έλντα δεν κατάφερε να το αντιμετωπίσει πλήρως, ενώ η Γαρυφαλλιά έβγαλε φωτογραφίες χωρίς να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Σε αντίθεση, ενώ υπήρξε τεχνικό πρόβλημα κι έμεινε κρεμασμένη 20 λεπτά, η Μέγκι το αντιμετώπισε ως επαγγελματίας.

https://www.youtube.com/watch?v=UcspdDrg2fs

Τα κορίτσια πήγαν για τη διαδικασία της κριτικής χωρίς να είναι σίγουρες για τις φωτογραφίες που έχουν βγάλει. Νικήτρια της δοκιμασίας ήταν η Έλενα Καλλιοντζή, ενώ στις 3 τελευταίες θέσεις ήταν η Έλντα Λάσκα, η Μαριάννα Μάντεση και η Ειρήνη Στεριανού. Η Έλντα, που της δόθηκε ευκαιρία και στο περασμένο επεισόδιο, δεν κατάφερε να συνεχίσει στο διαγωνισμό.