GNTM:  Τα πρώτα προγνωστικά για τον τελικό
Νέα

GNTM: Τα πρώτα προγνωστικά για τον τελικό

GNTM:  Τα πρώτα προγνωστικά για τον τελικό

Λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό του GNTM – την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου – , η Ζενεβιέβ Μάντζαρη και η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκαν στην “Φωλιά των Κου Κου”. Οι δύο γυναίκες που γνώρισε καλύτερα το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το παιχνίδι, μίλησαν για τις διαγωνιζόμενες που βρίσκονται στην πεντάδα, αλλά και τη γεύση που τους άφησε η εμπειρία του Greece’s Next Top Model.  “Είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα” είπε η Ζενεβιέβ για το τέλος του reality. Όπως είπε πέρασαν πολλοί μήνες στα γυρίσματα και φτάνοντας στο τέλος αισθάνεται κάπως περίεργα. “Ήταν η πιο ωραία παραγωγή που έχω δουλέψει” πρόσθεσε. Η Έλενα από την πλευρά της παραδέχτηκε πως κάθε μέρα έχει την αίσθηση πως θα ακούσει τη φωνή του σκηνοθέτη από το ακουστικό στο αυτί της.

Εύη Ιωαννίδου

“Η Εύη είναι δύναμη. Μπορεί να βγει έξω από το παιχνίδι και να κάνει ωραία πράγματα” είπε για την παίκτρια η Έλενα Χριστοπούλου και πρόσθεσε: “Είναι commercial κορίτσι, είναι γυναικάρα. Το’χει με την τηλεόραση. Γράφει στην τηλεόραση και έχει και λόγο”. “Πολύ όμορφη… Είναι ψηλή έχει αλλάξει πολύ και έχει πολλές δυνατότητες” σχολίασε από την πλευρά της η Ζενεβιέβ.

Άννα Αμανατίδου

Η Κατερίνα Καραβάτου ζήτησε από τις δύο κυρίες να σχολιάσουν τις διαγωνιζόμενες που παραμένουν στο παιχνίδι. “Η Άννα είχε από τις μεγαλύτερες βελτιώσεις. Είναι κάτι που εκτιμώ στα κορίτσια που δουλεύουν μαζί μου. Στη ζωή μας πρέπει να μάθουμε να δεχόμαστε και τα αρνητικά, από τα οποία να μαθαίνουμε” είπε η Ζενεβιέβ για την Άννα Αμανατίδου. Ωστόσο, όταν η παρουσιάστρια του πρωινού της ζήτησε να ονοματίσει την πιο γκρινιάρα, εκείνη δεν έδωσε μια συγκεκριμένη απάντηση. “Το ότι είσαι γκρινιάρα και ξινή το ξέρουμε!”, είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Καραβάτου για την ίδια.

Εβελίνα Σκίτσκο

Η Έλενα Χριστοπούλου από την πλευρά της σημείωσε για την Εβελίνα: «Είναι ένα από τα κορίτσια που έχω αδυναμία. Δεν την άκουσα ποτέ να γκρινιάζει, ποτέ να παραπονιέται. Μπορεί να κάνει καριέρα, πάει καλά. Δεν βρίσκω κανένα default στην Εβελίνα, κανένα απολύτως” σχολίασε. Μια άποψη με την οποία παραδόξως συμφώνησε και η Ζενεβιέβ.

Ειρήνη Καζαριάν

Μιλώντας για την Ειρήνη Καζαριάν, η Ζενεβιέβ τόνισε πως είναι από τις κοπέλες με ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ωστόσο, σχολίασε καυστικά το γεγονός πως χρειάστηκε πολλές φορές να την ρωτήσουν αν έχει καταλάβει το εκάστοτε κόνσεπτ της φωτογράφησης. Όπως είπε, πιθανότατα, πρόκειται για χαρακτηριστικό της νέας γενιάς. “Η Καζαριάν ήταν outsider. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν την είχα να φτάσει ως εδώ” είπε με τη σειρά της η Έλενα Χριστοπούλου. Ωστόσο, η παίκτρια πείσμωσε, όπως της είπε και δούλεψε πολύ για να φτάσει ως την πεντάδα.

Μαριάννα Παινέση

Κλείνοντας, Χριστοπούλου και Μάντζαρη σχολίασαν την πιο αθόρυβη παίκτρια για φέτος τη Μαριάννα. Όπως σχολίασαν και ο Κρατερός Κατσούλης με τον Κατερίνα Καραβάτου, η Μαριάννα ήταν το μοντέλο που απασχόλησε λιγότερο από όλες την εκπομπή. “Είναι ήρεμη δύναμη, πιστεύει στον εαυτό της, δουλεύει και είναι και συγκλονιστικά όμορφη” τόνισε η Ζενεβιέβ. Η Έλενα Χριστοπούλου από την πλευρά της, την χαρακτήρισε “αφανή ήρωα”. Όπως είπε, ήταν ένα κορίτσι που δεν ακουγόταν στο σπίτι και δεν δημιουργούσε προβλήματα.