Τηλεκοντρόλ: Golden Buzzer στο “Ταλέντο” και shopping στο GNTM
Νέα

Τηλεκοντρόλ: Golden Buzzer στο “Ταλέντο” και shopping στο GNTM

Τηλεκοντρόλ: Golden Buzzer στο “Ταλέντο” και shopping στο GNTM

Ημέρα λαμπερών show η Δευτέρα, καθώς πέραν του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” στην Prime Time έρχονται και τα μοντέλα του GNTM. Το show του ΣΚΑΙ πλησιάζει προς την τελική του φάση, με ένα ακόμη Judge’s Cut, στο οποίο οι κριτές και ο καλεσμένος τους – εν προκειμένω η Μαρία Κωνσταντάκη – επιλέγουν ποιοι θα προχωρήσουν στους ημιτελικούς. Την ίδια ώρα, οι παίκτριες του Next Top Model κλήθηκαν να παίξουν το ρόλο του στυλίστα, επιλέγοντας μόνες τους τα ρούχα με τα οποία θα φωτογραφίζονταν. Στο τέλος, η λιγότερο πειστική φωτογραφία, είδε την πόρτα της εξόδου από το σπίτι του GNTM.

Ας δούμε τις καλύτερες στιγμές τους.

Ελλάδα Έχεις (Πολύ) Ταλέντο

Acts για όλα τα γούστα είχε το δεύτερο επεισόδιο των Judje Cuts του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», με guest κριτή τη Μαρία Κωνσταντάκη. Η επιλογή των κριτών ανάμεσα σε τόσα ταλέντα χωρίς αμφιβολία ήταν πολύ δύσκολη. Ωστόσο, έπρεπε να ξεχωρίσουν τους 4 που θα πάνε στους Ημιτελικούς. Την πρώτη, διάλεξε η Μαρία Κωνσταντάκη. Αυτή δεν ήταν άλλη από την Mrs Oj (ή αλλιώς Άννα Γερογιάν) η οποία έκανε ένα εντυπωσιακό χορευτικό που θύμιζε κουρδιστή κούκλα. Το act ενθουσίασε τόσο τον κόσμο, όσο και τη Μαρία Κωνσταντάκη που πάτησε το Golden Buzzer της.

Στους ημιτελικούς πέρασαν επίσης οι La Comedie, οι μικρές Thompson Dancers και ο εξαιρετικός Angelo. Ανάμεσα στα acts που κόπηκαν ήταν και οι Duente, που παρά το γεγονός ότι άρεσαν πολύ στους κριτές, δεν κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση.

GNTM: Styling On A Rush

Σε τρία στάδια η δοκιμασία για τις διαγωνιζόμενες του GNTM. Αρχικά έπρεπε να διαλέξουν μέσα σε 15 λεπτά, βάσει του θέματος που ζητήθηκε στην κάθε μία, τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ σε μεγάλο κατάστημα ρούχων. Έπειτα, έπρεπε να βαφτούν, να φτιάξουν μαλλιά και να κάνουν styling και τέλος, έπρεπε να φωτογραφηθούν. Η κριτική, λοιπόν, δε θα γινόταν μόνο στη φωτογραφία, αλλά σε όλο το look των κοριτσιών. Το δύσκολο έργο της φωτογράφισης ανέλαβε ο Νίκος Μάστορας.

Η φωτογραφία της Εύης ήταν η καλύτερη της δοκιμασίας Styling On A Rush

Η φωτογραφία της Εύης ήταν η καλύτερη της δοκιμασίας Styling On A Rush

Κάποιες παίκτριες διαμαρτυρήθηκαν πώς ορισμένες διαγωνιζόμενες άλλαξαν τα ρούχα τους μετά τη λήξη του χρόνου. Η Ξανθή κι η Ειρήνη Στεργιανού έλεγαν πως η Μικαέλα άλλαξε το ζιβάγκο που είχε διαλέξει κι έβαλε πουκάμισο κι η Μικαέλα με τη σειρά της, αναφέρθηκε στα σκουλαρίκια της Αμανατίδου. Στο concept της φωτογράφισης μπήκαν αμέσως η Εύη, η Ξανθή και η Ειρήνη Καζαριάν, ενώ σχετική δυσκολία αντιμετώπισαν η Μικαέλα, η Ιωάννα και η Ειρήνη Στεργιανού. Η τελευταία, μάλιστα, είχε επιλέξει ρούχα που ήταν εκτός θέματος, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει τελικά από το σπίτι του GNTM. Νικήτρια αναδείχτηκε η Εύη.

Η χειμαρρώδης συνέντευξη της Ειρήνης Στεργιανού

Μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του GNTM, η Ειρήνη ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή «Η Φωλιά των Κου Κου». Εκεί, το χαρακτηριστικό νάζι της στη φωνή, δεν την εμπόδισε να μιλήσει για όλα όσα συνέβαιναν. Από την κόντρα ανάμεσα στις Ερμίδου – Αμανατίδου, μέχρι και την «τριάδα της φωτιάς» που δε γνωρίζαμε. Για την Ειρήνη Ερμίδου είπε: «Από τα πολλά θετικά σχόλια των κριτών, άρχισε να βλέπει τον εαυτό της σαν την καλύτερη εκεί μέσα κι ήταν πιο επιθετική με την Αμανατίδου και την Ξανθούλα. Δεν την παρεξηγώ γιατί είναι μικρή. Τώρα βγήκε από την εφηβεία. Κι εγώ στα 18 νόμιζα ότι αυτό που λέω είναι το σωστό και δεν υπάρχει άλλη άποψη. Εμένα μου έχει ζητήσει συγγνώμη, όχι όμως στην Αμανατίδου που είναι πιο ευαίσθητη. Στεναχωριόταν πολλές φορές από τις προσβολές της και ήθελε να φύγει».

Για την Εύη Ιωαννίδου είπε: «Μετά την αποχώρηση της Μέγκι, η Εύη κλεινόταν με τις ώρες στο δωμάτιο κι όταν έβγαινε, φορούσε γυαλιά και μας κοίταζε περίεργα. […] Είχε πάντα τη στήριξη της κυρίας Καγιά, σε αντίθεση με μένα που τα σχόλια ήταν πάντα πιο βαριά κι αυτό ίσως να με πείραζε λίγο». Όσο για τη Μέγκι είπε πως: «Η Μέγκι είναι αληθινή κοπέλα. Γι’ αυτό την εκτιμώ. Ο τρόπος της ευθύνεται στο ότι θεωρούσε πως αν μιλάει απότομα, θα μείνει περισσότερο καιρό στο παιχνίδι. Η Μικαέλα και η Εύη μπορεί να κράζουν κάποια κοπέλα, αλλά μπροστά της να είναι πιο γλυκές, όπως έγινε και με τη Γαρυφαλλιά».

Η φωτογραφία που στοίχισε στην Ειρήνη την παραμονή της στο σπίτι του GNTM

Η φωτογραφία που στοίχισε στην Ειρήνη την παραμονή της στο σπίτι του GNTM

Σχετικά με τις κλίκες που υπάρχουν μεταξύ των κοριτσιών, η Ειρήνη είπε πως: «Εγώ ήμουν στη μεγάλη παρέα. Πάντα υπήρχε κι άλλη τριάδα: Εβελίνα, Χριστιάνα, Ιωάννα. Δεν ήταν τόσο φιλικές με εμάς και δε μπορώ να καταλάβω το λόγο. Στο τέλος είχαμε χωριστεί αρκετά. Ήταν οι τρεις τους κι όλες οι υπόλοιπες».