Greece’s Next Top Model: Τι άλλαξε στη διαδικασία εξαιτίας του κορονοϊού;
Νέα

Greece’s Next Top Model: Τι άλλαξε στη διαδικασία εξαιτίας του κορονοϊού;

Greece’s Next Top Model: Τι άλλαξε στη διαδικασία εξαιτίας του κορονοϊού;

Τα νέα έγγραφα και η ευθύνη των παικτών!

Τα casting για τη νέα σεζόν του GNTM συνεχίζονται, με χιλιάδες άντρες και γυναίκες να διεκδικούν μια θέση στο γνωστό reality μόδας του Star.

Ανάμεσα στις αιτήσεις, βρίσκει κανείς ένα έγγραφο που όλοι οι υποψήφιοι παίκτες πρέπει να το υπογράψουν. Αυτό σχετίζεται με τους νέους όρους και κανόνες εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι παίκτες, αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη σε περίπτωση που νοσήσουν από κορονοϊού και δεσμεύονται ότι θα τηρήσουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Αν η εταιρεία διαπιστώσει παραβίαση των κανόνων μπορεί να διώξει τον παίκτη οριστικά.

Συγκεκριμένα η αίτηση αναφέρει: “Κατά την προσέλευσή μου στις εγκαταστάσεις, διαπίστωσα ότι, η εταιρεία τηρεί όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του Covid -19. H πιστή τήρηση όλων των μέτρων αποτελεί προσωπική ευθύνη ενώ τυχόν άρνηση να συμμορφωθώ μπορεί να οδηγήσει στον αποκλεισμό μου από τη διαδικασία. Είναι υποχρέωσή μου να ενημερώσω την παραγωγή σε περίπτωση που παρουσιάσω οποιοδήποτε σύμπτωμα λοίμωξης του αναπνευστικού (βήχα, πυρετό 37,2 C, πονόλαιμο, απώλεια όσφρησης ή και γεύσης ακόμα και σε ήπια μορφή). Τέλος δηλώνω ότι συμμετέχω στη διαδικασία του Pre-casting με δική μου αποκλειστική ευθύνη”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φοβούμενοι το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown εξαιτίας κορονοϊού, η παραγωγή επισπεύδει τις auditions. Όπως βλέπετε στα αποκλειστικά πλάνα του Ευτυχείτε, τα μέτρα ασφαλείας είναι υποχρεωτικά, όπως και οι μάσκες που πρέπει να φοράνε όσοι επιθυμούν να γίνουν τα επόμενα Next Top Models.

Δείτε το βίντεο: