Grey’s Anatomy: Ποιος γνωστός πρωταγωνιστής αποχωρεί μετά από 15 χρόνια;
Νέα

Grey’s Anatomy: Ποιος γνωστός πρωταγωνιστής αποχωρεί μετά από 15 χρόνια;

Grey’s Anatomy: Ποιος γνωστός πρωταγωνιστής αποχωρεί μετά από 15 χρόνια;

Η συγκινητική του δήλωση

Mετά από 16 ολόκληρες σεζόν, η δημοφιλής σειρά Grey’s Anatomy ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει έναν από τους αρχικούς πρωταγωνιστές της.

Ο Justin Chambers, ο Dr. Alex Karev στη σειρά, παιδοχειρουργός και κολλητός φίλος της Meredith Grey, αφήνει τη σειρά του ABC μετά από 15 ολόκληρα χρόνια παρουσίας σε αυτήν.

Ο Justin Chambers που έγινε γνωστός ως “Άλεξ Καρέβ”

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter το τελευταίο επεισόδιο του Chambers ήδη μεταδόθηκε στις 14 Νοεμβρίου όπου τον βλέπουμε να σώζει την καριέρα της Meredith με την αυτοθυσία του.

Ο Chambers ήταν μέχρι στιγμής ο μόνος από μία τετράδα ηθοποιών που παρέμειναν στη σειρά ήδη από τον πιλότο της.

Οι άλλοι τρεις είναι η Ellen Pompeo (Μeredith), o James Pickens Jr. (Richard) και η Chandra Wilson (Bailey).

“Δεν υπάρχει σωστός χρόνος για να πεις αντίο σε μια σειρά και έναν χαρακτήρα που καθόρισε τόσο πολύ τη ζωή μου τα τελευταία 15 χρόνια. Εδώ και καιρό όμως προσπαθώ να διαφοροποιήσω τους ρόλους μου και τις επιλογές στην καριέρα μου. Καθώς γίνομαι 50 και είμαι ευλογημένος έχοντας μια υποστηρικτική σύζυγο και 5 υπέροχα παιδιά, τώρα είναι η στιγμή”, είπε σε ανακοίνωσή του ο ηθοποιός.

“Καθώς φεύγω από το Grey’s Anatomy, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ABC, τη  Shonda Rhimes, τα original μέλη του καστ Ellen Pompeo, Chandra Wilson και James Pickens, αλλά και το υπόλοιπο καστ, το παλιό και το νέο και φυσικά τους φανς για αυτή την υπέροχη βόλτα”.

Στο τελευταίο του ποστ που αφορούσε τη σειρά την επαινούσε για τα 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας με μία σειρά από φωτογραφίες με το παλιό και το νέο καστ.

Ευχαριστούσε το κοινό και τη δημιουργό ενώ όπως ανέφερε έγινε η μακροβιότερη ιατρική δραματική σειρά της αμερικανικής τηλεόρασης.

https://www.instagram.com/p/Buc4TTyHgRV/