Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δηλώνει… αριθμoλάγνος και πρόθυμος να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη
Νέα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δηλώνει… αριθμoλάγνος και πρόθυμος να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δηλώνει… αριθμoλάγνος και πρόθυμος να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη

Ο παρουσιαστής μίλησε για την επιτυχία του «Εκατομμυριούχου» και το τηλεοπτικό του μέλλον

Σε πρόγραμμα διατροφής έχει μπει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος όπως εξομολογήθηκε στο «Χαμογέλα και πάλι» κατάφερε μετά από καιρό να πάρει την απόφαση να απαλλαγεί από περιττά κιλά.

«Ξεκίνησα μία διατροφή πριν 15 ημέρες, αλλά δεν θέλω να το λέω, γιατί πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια αποφάσισα να χάσω κιλά».

Η επιτυχία του «Εκατομμυριούχου» τον αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο ενώ ρωτήθηκε και για το πώς θα συνεχίσει το τηλεπαιχνίδι από το Σεπτέμβριο που θα επιστρέψουν στις 8 καθημερινά το απόγευμα οι «Ράδιο Αρβύλα».

«Ο “Εκατομμυριούχος” ήταν ένα τηλεπαιχνίδι που το είχαν στα συρτάρια. Δεν είμαι σίγουρος, ελπίζω στην επιτυχία. Το βιώνουμε με επιτυχία γιατί ήταν “παρατημένο”. Πέραν ότι κοιτάω τα νούμερα, γιατί είμαι “αριθμολάγνος”, έχει γίνει σαν ίωση. Έχει 400- 500 συμμετοχές την ημέρα το παιχνίδι. Τα επεισόδια θα συνεχιστούν και τον Σεπτέμβριο. Δεν γνωρίζω, εάν θα μεταφερθεί ο “Εκατομμυριούχος” το Σαββατοκύριακο, όταν επιστρέψει το “Ράδιο Αρβύλα”».

Εμφανίστηκε ακόμη ανοιχτός στο σενάριο να επιστρέψει κάποτε στην πρωινή, τηλεοπτική «αρένα».

«Σαν παρουσιαστής είμαι μαχητής, πηγαίνω όπου με θέλουν, σε όποια ζώνη. Όταν βρέθηκα 27 χρόνων απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη, δεν έφερα αντίρρηση. Ένα αγόρι 27 χρόνων να πάει σε μία γυναικοκρατούμενη ζώνη, ήταν δύσκολο. Δεν είναι δουλειά όταν πηγαίνεις safe.Το Tonight Show θέλω να το κάνω μέχρι τα βαθιά γεράματά μου»

«Ό,τι συνέβη στον “Όμορφο κόσμο”, έμεινε στον “Όμορφο κόσμο”. Θα το έκανα ξανά τηλεοπτικά το καθημερινό πρωινό».