Γρηγόρης Αρναούτογλου: Επέστρεψε ζωντανά στο πλατό του The 2night Show
Νέα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Επέστρεψε ζωντανά στο πλατό του The 2night Show

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Επέστρεψε ζωντανά στο πλατό του The 2night Show

Η ανατρεπτική έναρξη της εκπομπής

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεψε ανατρεπτικά στις οθόνες μας εκπέμποντας για τα πρώτα 30 λεπτά του The 2night Show σε απευθείας σύνδεση από το πλατό της εκπομπής.

Ο παρουσιαστής καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό και ανακοίνωσε ότι θα βγάλει τηλεφωνικές γραμμές για να μοιράσει δώρα.

«Δυστυχώς αυτή η εκπομπή δεν μπορεί αν είναι πάντα live και σας έχουμε ετοιμάσει πολύ ωραία πράγματα. Υπήρξε αυτό το δίμηνο που δεν τα λέγαμε λόγω του Μουντιάλ και θέλαμε να επανέλθουμε δριμύτατοι. Προσπαθούμε να στείλουμε ένα από τα πιο ωραία μηνύματα που μπορούμε. Σε μια εποχή που είναι δύσκολη, που συνεχώς μας πληγώνει και κάθε φορά που ανοίγουμε μια εφημερίδα ή την τηλεόραση, κάτι δεν πάει καλά. Θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό από μια απλή κουβέντα μέχρι ένα παιχνίδι. Έτσι κι αλλιώς αυτήν την ώρα στην ελληνική τηλεόραση γίνεται πανικός. Θα ήθελα πολύ να έχω μια τηλεόραση και να κάνω ζάπινγκ, αλλά γίνεται χαμός. Εμείς θα παραμείνουμε σε αυτό το δικό μας στυλ που το κάνουμε με πολλή αγάπη» ανέφερε ο οικοδεσπότης της εκπομπής.

«Με το που παίρνετε τηλέφωνο, σας παίρνουμε εμείς πίσω. Έχω να το κάνω εγώ αυτό πόσα χρόνια με το πρωινό. Βέβαια παίρναμε τηλέφωνα εκεί εγώ με τον Νίκο Μουτσινά τις περισσότερες φορές» είπε στη συνέχεια.