Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πήρε συνέντευξη από τον αδελφό του!
Νέα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πήρε συνέντευξη από τον αδελφό του!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πήρε συνέντευξη από τον αδελφό του!

Μια σπάνια τηλεοπτική στιγμή είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χθες όσοι συντονίστηκαν στο The 2night Show.

Ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό τον αδελφό του και γνωστό μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου σε μια διαφορετική συνέντευξη.

“Το ξέρεις πως όπου πηγαίνω με λένε Σάκη;” είπε ο Γρηγόρης στον αδελφό του. “Κι εμένα Γρηγόρη!”, απάντησε εκείνος.

Γρηγόρης και Σάκης αναπόλησαν τα παιδικά τους χρόνια μέσα από παιδικές φωτογραφίες ενώ ο Σάκης Αρναούτογλου μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό άγνωστες πτυχές της ζωής τους στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σάκης Αρναούτογλου επίσης μίλησε και για τη χαρά που ένιωσε όταν βραβεύτηκε από την Πυροσβεστική Λέσβου για την προσφορά του.

Ο αδελφός του Γρηγόρη Αρναούτογλου περιέγραψε πώς ο περισσότερος κόσμος στην αρχή της τηλεοπτικής του καριέρας ως μετεωρολόγος πίστευε ότι ο Γρηγόρης τον έβαλε στη δουλειά (κάτι που ο Γρηγόρης διέψευσε κατηγορηματικά).

Το άγνωστο περιστατικό με την αφή της Ολυμπιακής φλόγας

Ο Σάκης διηγήθηκε ένα άγνωστο περιστατικό το 2008 λίγο πριν τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, όταν η Ολυμπιακή Επιτροπή του ζήτησε πρόβλεψη για τον αν ο καιρός θα ήταν κατάλληλος για να γίνει η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ολυμπία.

“Νόμιζα ότι θα πάθεις εγκεφαλικό εκείνη την περίοδο”, είπε ο Γρηγόρης. “Ήδη αγχώθηκα που το σκέφτηκα!” του είπε ο αδελφός του.

Ο Σάκης εξήγησε ότι στην αρχή νόμιζε ότι του κάνουν πλάκα. Η Επιτροπή του ζήτησε αν η ώρα που είχε επιλεγεί να γίνει η αφή ήταν κατάλληλη από άποψη καιρικών φαινομένων.

Ο Σάκης τους έστειλε ως απάντηση ότι κατά τη γνώμη του θα έπρεπε να μεταθέσουν τη αφή μία ώρα νωρίτερα διότι θα έβρεχε, πράγμα που έγινε χωρίς να το ξέρει.

Όπως αποδείχτηκε είχε δίκιο διότι μόλις τελείωσε η αφή άρχισε να βρέχει!

Πριν μπει στο πλατό για τη συνέντευξη με τον αδελφό του, ο Σάκης πέρασε από τις “Μύγες” οι οποίες σε μια απίστευτη στιγμή του ζήτησαν να τους πει αν έχει δει τον Γρηγόρη γυμνό!