Γρηγόρης Αρναούτογλου: Θα ανανεώσει ή όχι το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1;
Νέα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Θα ανανεώσει ή όχι το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1;

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Θα ανανεώσει ή όχι το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1;

Ο παρουσιαστής μετρά 7 χρόνια συνεργασίας με το κανάλι

Αν και η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί, ήδη γίνεται κουβέντα για ανανεώσεις συμβολαίων των προσώπων των μεγάλων καναλιών.  Ένα από αυτά είναι και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον οποίο πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό.

Σύμφωνα με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου που έκανε το ρεπορτάζ για το «Έλα Χαμογέλα», ο ΑΝΤ1 και ο παρουσιαστής έχουν ήδη ξεκινήσει εντατικές συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του και όπως είπε είναι πολύ πιθανόν να πέσουν και οι υπογραφές.

Αν συμβεί αυτό, ο παρουσιαστής θα κλείσει μια δεκαετία στο κανάλι του Αμαρουσίου αποδεικνύοντας πόσο ισχυροί είναι οι δεσμοί του με αυτό.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, στον ΑΝΤ1 υπάρχουν επιστροφές (π.χ. η κορυφαία αυτή του Γιώργου Λιάγκα) έτσι το κανάλι με το νέο συμβόλαιο που θα παρέχει στον Γρηγόρη -και ανανεώνοντας νωρίτερα και κατά προτεραιότητα το δικό του συμβόλαιο- θα ήθελε να του δείξει ότι εξακολουθεί να παραμένει κεντρικό πρόσωπο του σταθμού.

Όλα αυτά βέβαια εφόσον οι υπογραφές πέσουν σύντομα, άρα θα γίνουν και επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι.

Σενάρια υπάρχουν πολλά και ακούγονται διάφορα για το αν θα απασχοληθεί σε άλλα projects του σταθμού. Μέχρι στιγμής όμως τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο.

Και φυσικά ο Γρηγόρης διαπραγματεύεται έχοντας το αβαντάζ των πολύ καλών τηλεθεάσεων που σημειώνει και φέτος.

https://streamable.com/63n2xp