Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ζήτησα τελευταία πολλά συγγνώμη από ανθρώπους που αδικούσα, που επειδή δεν ήταν τόσο αντρουά δεν ήταν του γούστου μου»
Νέα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ζήτησα τελευταία πολλά συγγνώμη από ανθρώπους που αδικούσα, που επειδή δεν ήταν τόσο αντρουά δεν ήταν του γούστου μου»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ζήτησα τελευταία πολλά συγγνώμη από ανθρώπους που αδικούσα, που επειδή δεν ήταν τόσο αντρουά δεν ήταν του γούστου μου»

Η εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του σε μια σπάνια εξομολόγηση στον Νίκο Χατζηνικολάου και το «Ενώπιος Ενωπίω».

Ο παρουσιαστής σχεδόν ομολόγησε ότι στο απόγειο της επιτυχίας του πέρασαν από το μυαλό του τραγικές σκέψεις επειδή ένιωθε μόνος.

«Έπασχα από ανηδονία. Το ανακάλυψα κάνοντας ψυχοθεραπεία.

Ενώ έκανα ένα τεράστιο αγώνα να κατακτήσω κάτι, όταν το κατακτούσα είχε τελειώσει για μένα.

Και στην ερωτική μου ζωή. Ήταν ένα πράγμα που αντί να το απολαύσω και να το χαρώ δεν καταλάβαινα τι ζούσα.

17 χρονών βγήκα πρώτη φορά στην τηλεόραση. Έχω περισσότερα χρόνια στην τηλεόραση από ό,τι έχω ζήσει. Είμαι 47 και έχω 30 χρόνια στην τηλεόραση.

Όλη μου η ζωή ήταν να προσέχω, να μην δώσω δικαίωμα, να μην μου πούνε κάτι.

Υπήρξαν περίοδοι που την “άκουσα” πολύ ή λίγο» είπε και αναφέρθηκε στην εποχή που παρουσίαζε το «Πολύ την Κυριακή» στο Mega.

Όταν ένας άνθρωπος στα 30 χρόνια τους βιώνει να είναι 25000 άνθρωποι μπροστά του σε μια τηλεοπτική εκπομπή, ημέρα Πέμπτη, να βιώνει ένα παροξυσμό από κάτω, “Γρηγόρη σ’ αγαπάμε”- δεν είχα δουλέψει καθόλου τον εαυτό μου τότε- όταν τελείωσε αυτό το πάρτι και πήγα στο σπίτι ήμουν τελείως μόνος.

Οι σκέψεις που περνάνε από το μυαλό μου είναι τραγικές.

Και είπα ή θα βοηθηθείς ή θα μείνεις ένα κουφάρι απλά πιστεύοντας ότι κάτι κάνεις. Και ζήτησα βοήθεια από ειδικό ευτυχώς πριν γίνω πατέρας.

Όταν μεγαλώνεις με το πρότυπο του πολύ αρσενικού κάνεις τεράστια λάθη γιατί δεν βλέπεις την αλήθεια. Αδικείς ανθρώπους. Ζήτησα τώρα τελευταία πολλά συγγνώμη από ανθρώπους που αδικούσα όχι γιατί το ήθελα αλλά γιατί ήταν στο DNA μου να τους αδικώ, μερίδες ανθρώπων που επειδή δεν ήταν τόσο πολύ όπως πίστευα εγώ αντρουά δεν ήταν του γούστου μου.

Είχα μια συμπεριφορά σχεδόν απαξιωτική.

Όταν κάνεις τόσες μαλακίες στη ζωή σου ακυρώνοντας ανθρώπους, γυρνάς πίσω και ζητάς συγγνώμη. Κάνω τώρα μια τεράστια δουλειά να βγάλω από πάνω μου αυτόν τον Γρηγόρη.

Αδίκησα πολύ σημαντικές γυναίκες της ζωής μου αλλά δεν μπορούσα να τις εκτιμήσω.

Είχα μια τοποθέτηση ότι αφού κανείς δεν σε αγαπάει δεν μπορείς να δώσεις αγάπη» είπε.

«Είμαι γαμοφοβικός» ομολόγησε ο παρουσιαστής, «ενώ τα πάω τόσο καλά με τη θρησκεία, με τον γάμο έχω τεράστια θέματα. Ακόμα και με τη μητέρα του Αναστάση έκανα σύμφωνο συμβίωσης».

«Απατούσα πάρα πολύ. Οι σχέσεις μου ήταν μικρές. Μέχρι τα 30 μου δεν μπορούσα να μείνω σε μία σχέση. Ήμουν ένα δύο μήνες σε σχέση και κουραζόμουν και έμπαινα στη διαδικασία να απατήσω και πολύ γρήγορα να τελειώσει γιατί πλέον δεν ήμουν συνεπής σε αυτό που έπρεπε να κάνω.

Μετά τα 40 μου αλλάζει όλο γιατί κατάλαβα ότι το να απατάς δημιουργεί  ένα τεράστιο θέμα στον ίδιο σου τον εαυτό, είσαι δυστυχισμένος, ζεις μια κόλαση.

Το μόνο που σίγουρα δεν έκανα είναι δεν μπορούσα ποτέ να πω σε μια γυναίκα “σ’ αγαπώ” και την ίδια περίοδο να το πω σε μια άλλη.

Όταν άρχισα να φεύγω από μία γυναίκα έφευγα ολοκληρωτικά.

Πολλές φορές δεν έβρισκα τη δύναμη να πω “τέλος”» είπε.

Για την τωρινή του σύντροφο, Νάνσυ Αντωνίου

«Έκατσε πάρα πολύ ωραία και δεν μας ενόχλησε καθόλου που δουλεύουμε μαζί. Είναι μια υπέροχη γυναίκα. Μου έλυσε και αυτό το περίφημο θέμα αν η καθημερινότητα μπορεί να είναι κακό.