Γρηγόρης Λέων: «Λυπάμαι που το λέω αλλά είμαι ο μπαμπάς του Σαββατοκύριακου»
Νέα

Γρηγόρης Λέων: «Λυπάμαι που το λέω αλλά είμαι ο μπαμπάς του Σαββατοκύριακου»

Γρηγόρης Λέων: «Λυπάμαι που το λέω αλλά είμαι ο μπαμπάς του Σαββατοκύριακου»

Όλα όσα είπε στην εκπομπή «Γεια σου»

Τον Γρηγόρη Λέων τον μάθαμε τηλεοπτικά λόγω της υπόθεσης της Πάτρας, ο οποίος τοποθετούσα καίρια τις απόψεις του βάσει των γνώσεων του ως ιατροδικαστής.

Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», αναφέρθηκε στην σύζυγό του και τον γιο του, την Αγγελική Νικολούλη, την Ζήνα Κουτσελίνη και τη συμμετοχή του στο Master Chef ως γκεστ.

«Τη σύζυγο την γνώρισα σε έναν καφέ στο κέντρο της Αθήνας. Αμέσως πήρα το τηλέφωνό της και την επόμενη μέρα βγήκαμε ραντεβού. Ε, και κάπως έτσι κύλησε όλα αυτά τα χρόνια, την πάτησα από τότε και εξακολουθεί να είναι μαζί μου.

Δεν έχει συνηθίσει το επάγγελμα μου. Όταν μπαίνει στο δωμάτιο μου και βλέπει τα βιβλία μου, με το ζόρι τα πλησιάζει. Εάν ο γιος μου της κάνει πλάκα να της ανοίξει τα βιβλία, φεύγει από το δωμάτιο.

Με τον γιο μου προσπαθώ να κάνω πράγματα. Για να πω την αλήθεια και λυπάμαι που το λέω, είμαι ο μπαμπάς του Σαββατοκύριακου. Καταλαβαίνω ότι τον κουράζω γιατί γυρνάω αργά στο σπίτι και μένει ξύπνιος για να με δει».

Για την Αγγελική Νικολούλη αλλά και τη φιλία του με τη Ζήνα Κουτσελίνη είπε: «Η κ. Νικολούλη έχει προσφέρει στον τομέα της έρευνας πάρα πολλά και έχει βοηθήσει σε πολλές υποθέσεις.

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Με τιμά με προσκλήσεις της ακόμα και όταν το κοινό δεν με ήξερε και έχουμε κρατήσει χρόνια αυτή τη φιλική σχέση».

Στο τέλος αναφέρθηκε στην εμφάνισή τους ως γκεστ στο παιχνίδι μαγειρικής του STAR: «Ήρθε αυτή η πρόταση έκπληξη από το Master Chef να μαγειρέψουμε για άστεγους.

Τότε είχα υπ’ ευθύνη μου τα κοινωνικά θέματα του δήμου και ιδιαίτερα των άστεγων και των άπορων.

Θα ξαναπήγαινα στο Master Chef, ήταν μια διαφορετική εμπειρία για μένα».