Γρηγόρης Πετράκος: Ετοιμάζει δικό του κίνημα ο τραγουδιστής;
Νέα

Γρηγόρης Πετράκος: Ετοιμάζει δικό του κίνημα ο τραγουδιστής;

Γρηγόρης Πετράκος: Ετοιμάζει δικό του κίνημα ο τραγουδιστής;

Οι δηλώσεις του προσωρινού προέδρου, Πάρι Κουρτζίδη

Καλεσμένος στο Πρωινό του AΝΤ1 βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (12/1) ο Πάρις Κουρτζίδης, ο οποίος μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, ανέλαβε τη θέση του προσωρινού προέδρου του κινήματος Κ.ΕΝ.ΑΛ.

Ο Πάρις Κουρτζίδης ρωτήθηκε για τη νέα δράση του Γρηγόρη Πετράκου, ο οποίος φέρεται να κάνει περιοδείες στην επαρχία και να κάνει ομιλίες σχετικά με τις απόψεις του, περί ελευθερίας, πανδημίας κ.ο.κ.

Ο Γρηγόρης Πετράκος είχε γίνει μέλος του κινήματος Κ. ΕΝ. ΑΛ από το καλοκαίρι του 2021 με τον Γιώργο Τράγκα να αναφέρει τότε σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Ο γνωστός καλλιτέχνης Γρηγόρης Πετράκος, είναι ένας ελεύθερος και δημοκρατικός άνθρωπος. Από τους πρώτους στη χώρα μας που αντέδρασαν και φώναξαν δυνατά εναντίον των ακραίων, περιοριστικών μέτρων, των lockdown και της παράλογης και τυραννικής φυλάκισης των Ελλήνων, που ισοπέδωσε την οικονομία και τον πολιτισμό.

Ζητήσαμε ως Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων από τον Γρηγόρη Πετράκο να ενταχθεί στη δομή του Κινήματος, ως αναπληρωτής Γραμματέας και Εκπρόσωπος. Για να λέει τις απόψεις του όπως πάντα, ελεύθερα και δημοκρατικά.

Με χαρά πήραμε τη θετική απάντησή του και υποδεχόμαστε στο Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι, έναν καλλιτέχνη, μια ελεύθερη φωνή επισημαίνοντας ότι περίπου δύο χρόνια ο πολιτισμός στην πατρίδα μας και ιδιαίτερα ο χώρος της μουσικής, δέχεται συντριπτικά πλήγματα, καταγράφοντας χιλιάδες ανέργους».

Πλέον φαίνεται πως ο πρώην παίκτης του Fame Story δημιουργεί δικό του κίνημα και έχει ήδη ξεκινήσει ομιλίες σε περιοχές της επαρχίας.

Ο προσωρινός πρόεδρος του Κ. ΕΝ.ΑΛ, Πάρις Κουρτζίδης ανέφερε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά πως ο Πετράκος δεν δρα ως μέλος του κινήματος του Τράγκα, αλλά ως μονάδα.

Μάλιστα, ο κ. Πάρις Κουρτζίδης ανέφερε πως του έστειλε μήνυμα για να τον ρωτήσει για τις νέες δραστηριότητες, λέγοντας και ευχές για τη νέα χρονιά, και δεν πήρε καμία απολύτως απάντηση.