H δημόσια συγγνώμη της Μάρλεν στη Μαρία: “Αυτό που έκανα ήταν αισχρό”
Νέα

H δημόσια συγγνώμη της Μάρλεν στη Μαρία: “Αυτό που έκανα ήταν αισχρό”

H δημόσια συγγνώμη της Μάρλεν στη Μαρία: “Αυτό που έκανα ήταν αισχρό”

Τι απάντησε σε ερώτηση για τη σχέση της με τον Σταύρο Βαρθαλίτη;

Η κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και ο Κωνσταντίνος Ντάφλος συνάντησαν τη Μάρλεν στους δρόμους της Αθήνας. Η παίκτρια του MasterChef μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Open, δεδομένου όμως ότι το συμβόλαιό της δεν της επιτρέπει να αποκαλύψει τις εξελίξεις στον διαγωνισμό μαγειρικής, αρκέστηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούσαν τη σχέση της με τους παίκτες του MasterChef.

“Έχουμε βγει όλοι οι παίκτες έξω λόγω κορονοϊού. Έχω διαβάσει και καλά και κακά σχόλια. Δεν ισχύει το ειδύλλιο με τον Βαρθαλίτη. Δεν έχει γίνει κάτι, είμαστε μόνο φίλοι. Δεν έχω ιδέα ποιος έχει κερδίσει. Η εμπειρία στο παιχνίδι ήταν μια χαρά. Με τον Διονύση υπάρχει χημεία και συνεννόηση, θα συνεργαστούμε.

Μόντελινγκ έκανα στο Λονδίνο και ψάχνω και εδώ πρακτορείο. Βέβαια εδώ δεν είναι τόσο διαδεδομένο το plus size model. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την ανάρτηση μου εναντίον της Μαρίας. Δεν ήταν ωραίο. Ήταν πολύ αισχρό”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε παλαιότερη ανάρτησή της στο facebook αναφερόμενη στη Μαρία είχε γράψει: “Προς τη νύφη μυξοπαρθένα της οικογένειας Άνταμ… Πόσο χαίρομαι που ξεδίπλωσες τον πραγματικό σου εαυτό και αυτό που ξέραμε εμείς ενώ οι άλλοι όχι. Το μόνο που μένει είναι να ανοίξεις και τα 50 εκατοστά πόδια σου μπροστά στον φακό να δείξει και τα άλλα που έκανες”.

Δείτε το βίντεο: