Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δεν δημιουργώ κόντρες»
Νέα

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δεν δημιουργώ κόντρες»

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δεν δημιουργώ κόντρες»

Tι προκάλεσε την έκρηξη της Ιωάννας;

Ένα ρεπορτάζ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου που αφορούσε την Ιωάννα Μαλέσκου φαίνεται πως έκανε έξαλλη τη δεύτερη.

Όπως θα ακούσετε στη «Super Κατερίνα», δημοσίευμα σε γνωστό σάιτ έκανε λόγο ότι η Ιωάννα Μαλέσκου μετακομίζει το Σαββατοκύριακο και το δίδυμο Γκουντάρας-Κάκκαβα αναλαμβάνει τη ζώνη της.

Η ίδια η Κατερίνα ζήτησε να μην σχολιάσει το δημοσίευμα καθώς αφορά εκπομπή που παίζει απέναντί της και δεν θα ήταν σωστό.

«Είναι πολύ κακό τέτοια φημολογία τόσο νωρίς. Δεν ξέρω αν τα νούμερα είναι τα αναμενόμενα ή όχι αλλά είναι μόνο ένας μήνας. Σε έναν μήνα μπορείς να βγάλεις πόρισμα αν θα σταματήσει ή αν θα συνεχίσει μια εκπομπή;» είπε προς υπεράσπιση της Ιωάννας.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης διάβασε και τη διάψευση που πήρε από τον ΣΚΑΪ για το δημοσίευμα.

Παράλληλα αναφέρθηκε ότι σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση που είχε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, το Love it όχι μόνο θα παραμείνει στην καθημερινή του βάση αλλά υπάρχουν σκέψεις να ξεκινά μισή ώρα νωρίτερα.

Τι είπε η Ιωάννα Μαλέσκου

Όπως είναι φυσικό, το θέμα σχολιάστηκε εκτενέστατα στο Love it στην αρχή της εκπομπής, με την Ιωάννα Μαλέσκου να δείχνει ιδιαίτερα ενοχλημένη.

«Το είπε και η Κατερίνα αυτό; Μου κάνει εντύπωση γιατί είχαμε καλές σχέσεις ή νόμιζα ότι είχαμε καλές σχέσεις. Θα το δω κιόλας το απόσπασμα γιατί ακόμα δεν έχω προλάβει. Σήμερα με περίμενε και η κάμερα από την εκπομπή της. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση γιατί με ρώτησε ο νεαρός αν έχω κόντρα με τον Νίκο Μουτσινά για την Μπελούτσι… Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα, υπάρχει κι αυτό. Να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Ας υπάρχει ένας στοιχειώδης σεβασμός. Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν ξεχνά», είπε μεταξύ άλλων προσθέτοντας ότι «εγώ δεν ασχολούμαι από την εκπομπή με μικροπρέπειες και μικροσυμπεριφορές αλλά για να φτάσω να το κάνω κάτι με ενόχλησε» ενώ παραδέχτηκε ότι δεν έχει δει το απόσπασμα της εκπομπής.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου

Mου στέλνει ο αδελφός μου που δεν βλέπει τηλεόραση και μου λέει “τι είπατε για τη Μαλέσκου, έχει βγει και μιλάει πολύ άσχημα για σένα και δίνει και συμβουλές”. Πραγματικά δεν ξέρω αν παρακολούθησαν την εκπομπή και τη στήριξη που της έχω κάνει από πέρσι. Εμείς μεταφέραμε ένα ρεπορτάζ που δεν ανήκει στην Barking Well, είπαμε ότι ευχόμαστε να μην ισχύει, είχαμε τη διάψευση του ΣΚΑΪ. Να βγαίνει να μιλάει για ασέβεια για μένα. Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δεν δημιουργώ κόντρες και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλάς έτσι.

Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν σε συμβουλεύουν έτσι είναι και οι ίδιοι που αργότερα θα σου πουν “Ιωάννα λυπούμαστε”. Τα έχω βιώσει κι εγώ αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία για τη δική σου προστασία».

https://streamable.com/u03ct6

Λίγο αργότερα δόθηκε και συνέχεια στο θέμα και μάλιστα το Love it ασχολήθηκε με το γεγονός ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σοκαρίστηκε με το Big Brother ενώ ανεβάζει αντίστοιχου περιεχομένου φιλιά στο Instagram.

«Nα ζητήσω προσωπικά από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μια μεγάλη συγγνώμη που του προκαλέσαμε δυσφορία.

Να ζητήσω και από το κοινό μία συγγνώμη. Για να αλλάξω τη σκαλέτα της εκπομπής ήταν σοβαρό. Αν δείτε πόσα μηνύματα έχω λάβει και μου ζητάνε να πάρω θέση. Εγώ μιλάω μέσα από την εκπομπή μου όχι αριστερά και δεξιά. Αν κάτι αφορά το κοινό το λέω μέσα από την εκπομπή μου»

https://streamable.com/1j0or7