Η απάντηση του Αντώνη Σρόιτερ για την ξαφνική αναβολή της εκπομπής με τον Γρηγόρη Πετράκο
Νέα

Η απάντηση του Αντώνη Σρόιτερ για την ξαφνική αναβολή της εκπομπής με τον Γρηγόρη Πετράκο

Η απάντηση του Αντώνη Σρόιτερ για την ξαφνική αναβολή της εκπομπής με τον Γρηγόρη Πετράκο

Αυτός είναι ο λόγος που δεν προβλήθηκε το Tik Talk

Καλεσμένος στην εκπομπή Tik Talk ήταν ο Γρηγόρης Πετράκος, ωστόσο αυτή δεν προβλήθηκε χθες και αντικαταστάθηκε από την ταινία «Ένοχο Μυστικό». Το trailer της εκπομπής του Αντώνη Σρόιτερ έπαιζε κανονικά μέχρι τη στιγμή που ο τραγουδιστής με μια ανάρτησή του κατηγόρησε το μοντάζ και «έριξε» τα πυρά του στον γνωστό λοιμωξιολόγο Νίκο Σύψα, που βρέθηκε στην ίδια εκπομπή αντικρούοντας με τα επιστημονικά δεδομένα τους συνωμοσιολόγους της πανδημίας.

Σχετικό ρεπορτάζ για το τι συνέβη τελικά και γιατί κόπηκε η εκπομπή προβλήθηκε στο «Ευτυχείτε».

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο Αντώνης Σρόιτερ αποφάσισε να δώσει τη δική του απάντηση με μια ανάρτηση στο Twitter. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής δήλωσε: «Καλημέρα σε όλους. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους…

Η εκπομπή που δεν προβλήθηκε, έδινε για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε κορυφαίος λοιμωξιολόγους και άλλους κορυφαίους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, να αποδομήσουν έναν προς έναν, με στοιχεία, έρευνες και αριθμούς, όλους τους ισχυρισμούς των συνωμοσιολόγων και αρνητών.

Ισχυρισμοί που διαδίδονται μήνες τώρα, χωρίς κανέναν αντίλογο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ακριβώς επειδή δεν αποδομούνται, φουντώνουν και βρίσκουν υποστηρικτές. Είμαι της άποψης, ότι μπροστά σε μια επικίνδυνη άποψη ή θεωρία, στέκεσαι απέναντι, την κοιτάς στα μάτια και τη συντρίβεις με στοιχεία και ντοκουμέντα. Δεν προσποιείσαι ότι δεν υπάρχει  γιατί θα τη βρεις μπροστά σου. Κρίθηκε παρ’ όλα αυτά ότι η συγκυρία ήταν ακατάλληλη».