Η αποκάλυψη της Μαρίνας Ψάλτη: «Με τον Γιάννη Φέρτη κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια λόγω κορονοϊού»
Νέα

Η αποκάλυψη της Μαρίνας Ψάλτη: «Με τον Γιάννη Φέρτη κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια λόγω κορονοϊού»

Η αποκάλυψη της Μαρίνας Ψάλτη: «Με τον Γιάννη Φέρτη κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια λόγω κορονοϊού»

Τι είπε και ο Παύλος Χαϊκάλης για την περίοδο της καραντίνας

Μαζί με τον Παύλο Χαϊκάλη, η Μαρίνα Ψάλτη βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο πλατό του DΟΤ και μίλησαν με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την κατάσταση που επικρατεί στα θέατρα λόγω κορονοϊού και τις αλλαγές που έχει φέρει η καραντίνα στη ζωή τους.

«Από όταν ξεκινήσαμε πρόβες για την παράσταση έλεγα στη Μαρίνα ότι από τις 15 Οκτώβρη και μετά θα έχουμε γέλιο να καθόμαστε και να παρακολουθούμε. Όταν έρχεται, λοιπόν, 15, 16 Οκτώβρη που είχαμε μια νέα σελήνη τότε άρχισα να της λέω να παρακολουθεί τα γεγονότα. Κάθε εβδομάδα έβγαινα σωστός και μου έλεγε πως δεν με πιστεύει και δεν υπάρχει αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χαϊκάλης στην αρχή της συνέντευξης.

Και συνέχισε: «Δεν είναι θέμα αισιοδοξίας γιατί δεν πιστεύω ούτε στην αισιοδοξία ούτε στην απαισιοδοξία. Δεν πιστεύω γιατί είναι δύο έννοιες, οι οποίες δεν βασίζονται πουθενά. Το να είσαι αισιόδοξος και να λες να πάνε τα πράγματα καλά, έρχεται το σύμπαν και σου δίνει μια σφαλιάρα. Απλώς ο κόσμος να είναι σε μια περισυλλογή, να είναι υποψιασμένος ότι δεν είναι πια ένας κύκλος ευημερίας, δεν είναι πια τα πράγματα. Να είναι τουλάχιστον εγκρατής, ψύχραιμος, σκεπτόμενος και όλα τα άλλα τα παρακολουθείς».

Με τη σειρά της, όμως, η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε για την περίοδο που διανύουμε, με την πανδημία του κορονοϊού και τα μέτρα που υιοθέτησαν στο σπίτι με τον σύζυγο της, Γιάννη Φέρτη. «Έχω ένα άγχος ως προς τον κορονοϊό γιατί ο Γιάννης πια είναι σε μια ηλικία. Φοβάμαι μην του φέρω τίποτα στο σπίτι. Είμαι συνέχεια με τη μάσκα στο σπίτι. Αυτόν τον καιρό έχω πάει και κοιμάμαι σε άλλο δωμάτιο.

Ο Γιάννης είναι  82 χρονών, έχει μια αρχή ΧΑΠ λόγω τσιγάρου, είναι σε ομάδα υψηλού κινδύνου και πρέπει κάπως να προστατευτεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Ψάλτη.

https://streamable.com/97ghcq