Η Αθηνά Οικονομάκου εξομολογείται: «Θέλω πολύ να κάνω δεύτερο παιδί»
Νέα

Η Αθηνά Οικονομάκου εξομολογείται: «Θέλω πολύ να κάνω δεύτερο παιδί»

Η Αθηνά Οικονομάκου εξομολογείται: «Θέλω πολύ να κάνω δεύτερο παιδί»

Η νέα ζωή και οι αλλαγές που έχει φέρει ο μικρός Μάξιμος

Επιστρέφει δυναμικά στο «Έλα στη θέση μου» και έρχεται με φόρα στον Alpha η Αθηνά Οικονομάκου. Η αγαπημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας που τα τελευταία χρόνια ζει το δικό της ρομαντικό παραμύθι στο πλευρό του συζύγου της Φίλιππου Μιχόπουλου και του γιου τους Μάξιμου, μιλά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Pop Up για όλες τις αλλαγές που έχουν έρθει στη ζωή της.

«Στην αρχή με τον Φίλιππο ήταν μεγάλο σοκ η δημοσιότητα», είπε η Αθηνά Οικονομάκου που ενώ γνώριζε ότι λόγω της προβολής της θα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα, τελικά φαίνεται πως βρήκε γρήγορα τις ισορροπίες με τον καλό της.

Ωστόσο, η μεγάλη της αδυναμία δεν παύει να είναι ο γιος της Μάξιμος: «Ο Μάξιμος με βλέπει στην τηλεόραση και λέει “μαμά μαμά”… Το παράξενο είναι όταν είμαστε έξω και είναι άλλα παιδιά και αναρωτιέται, γιατί συμβαίνει αυτό».

Για την Αθηνά Οικονομάκου πάντως, τα όρια φαίνεται να είναι διακριτά: «Θέλει μια παραπάνω προστασία. Εγώ έκανα ένα παιδί με σκοπό να μην τον προβάλω στα ΜΜΕ. Πιστεύω και εύχομαι να τον προστατεύσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το αν η ίδια θεωρεί πως είναι «αυστηρή μαμά» ανέφερε: «Μεγαλώνω το παιδί μου με όρια. Δεν είμαι σκληρή και αυστηρή, αλλά θέτω τα όριά μου. Δεν είμαι χαλαρή. Δεν θεωρώ ότι από εμένα θα μεγαλώσει ένα κακομαθημένο παιδί», είπε.

Τέλος για το αν σκέφτεται με τον σύζυγό της το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, το πρόσωπό της έλαμψε και εκείνη εξομολογήθηκε στην Ηλιάνα: «Θέλω πολύ να κάνω δεύτερο παιδί. Τον πρώτο καιρό δυσκολεύτηκα με τον μικρό τον πρώτο καιρό. Καθώς περνά ο καιρός και αποδέχεσαι τη νέα συνθήκη, βρίσκεις τις ισορροπίες».

https://streamable.com/zmas09