Η Μπέττυ Μαγγίρα επίσημα στο δυναμικό του OPEN
Νέα

Η Μπέττυ Μαγγίρα επίσημα στο δυναμικό του OPEN

Η Μπέττυ Μαγγίρα επίσημα στο δυναμικό του OPEN

Το επίσημο δελτίο Τύπου του σταθμού

Στην «οικογένεια» του OPEN εντάχθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία αναλαμβάνει πόστο στην πρωινή ζώνη του σταθμού, όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Οι υπογραφές «έπεσαν» και από τη νέα σεζόν η ηθοποιός επιστρέφει τηλεοπτικά. Όπως γράψαμε στο Znews, η γνωστή performer ήταν η επικρατέστερη επιλογή  για την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής στη ζώνη 10:00 με 13:00 του σταθμού.

Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει δοκιμαστεί και στο παρελθόν σε καθημερινή απογευματινή εκπομπή στον Alpha και στο κανάλι θεωρούν ότι θα είναι η ιδανική για την πρωινή ζώνη του OPEN- αρχικά μάλιστα την είχαν προσεγγίσει για το καθημερινό ριάλιτι μόδας που θα προβάλλεται στη μεσημεριανή ζώνη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Με μεγάλη χαρά η οικογένεια του OPEN καλωσορίζει τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Αεικίνητη, δυναμική, ευαίσθητη, με συνεχή παρουσία σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, η Μπέττυ έχει αποδείξει ότι είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο, με αστείρευτες δημιουργικές ιδέες και αμέριστη αφοσίωση σε ό,τι καταπιάνεται.

Από τη νέα σεζόν, η Μπέττυ ανοίγει την πόρτα στην πρωινή ζώνη του OPEN με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο και φέρνει μαζί της κέφι, θετική διάθεση και άπλετο χιούμορ.