Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έκανε άνω κάτω την Ελένη Μενεγάκη! «Βγάλτε με σε μια άλλη εκπομπή!» είπε με χιούμορ στην παρουσιάστρια – Έσπευσε για βοήθεια ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
Νέα

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έκανε άνω κάτω την Ελένη Μενεγάκη! «Βγάλτε με σε μια άλλη εκπομπή!» είπε με χιούμορ στην παρουσιάστρια – Έσπευσε για βοήθεια ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έκανε άνω κάτω την Ελένη Μενεγάκη! «Βγάλτε με σε μια άλλη εκπομπή!» είπε με χιούμορ στην παρουσιάστρια – Έσπευσε για βοήθεια ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος

Τελικά τα κατάφερε η Ελένη να μιλήσουν;

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη αλλά η συνέντευξή της -όπως είναι λογικό- δεν εξελίχθηκε όπως μια κανονική συνέντευξη.

Η ηθοποιός ξεκίνησε εκφράζοντας εξαρχής τη δυσαρέσκειά της που ξαναμπήκε σε πλατό.

«Χτες το βράδυ είπα θα πάω σε μια εκπομπή και λέω τι θα βάλω; Περιττά άγχη» είπε χαρακτηριστικά.

Η Ελένη Μενεγάκη προσπάθησε -μάταια ως ένα σημείο- να εκμαιεύσει απαντήσεις από την ηθοποιό και σεναριογράφο για την αποχή της από την τηλεόραση.

«Εμένα με ρωτάς αν μου λείπετε;» της είπε.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα εδώ γιατί έχω πάθει παλιμπαιδισμό επειδή ξαναρχίζουν οι Απαράδεκτοι και ένιωθα τη χαρά εκείνης της εποχής. Τώρα που δεν έχω κάποια αγωνία αποδοχής του concept  και εγώ δεν έχω να κάνω διορθώσεις» ξεκίνησε να λέει.

Πώς νιώθει που επιστρέφουν οι «Απαράδεκτοι»;

«Μου αρέσει, είναι τα νιάτα μου, τα πιτσιρικάτα μου. Γουστάρω. Τα πρώτα χρόνια δεν μπορούσα καθόλου να ακούω συνέχεια για τους “Απαράδεκτους”. Τώρα είμαι πολύ περήφανοι για αυτό το πράγμα. Αυτή την αγάπη όχι μόνο την έχω δεχτεί με ευγνωμοσύνη, ευχαριστώ τον Θεό για εκείνη τη φλασιά. Δεν χτύπησα καμία πόρτα, μου χτύπησε ο Θεός την πόρτα.

Όταν μου είπε ο Γιώργος Ράλλης να γράψω είπα “πέσαμε σε τρελό” και εξαφανίστηκα. Εγώ τότε είχα σκεφτεί να παρατήσω τη δουλειά. Είχε αρχίσει να μην μου αρέσει ο χώρος, οι άνθρωποι στον χώρο να μου φαίνονται παράξενοι, αχάριστοι».

«Η ερώτηση είναι μάταιη» είπε απαντώντας στην επίμονη Ελένη Μενεγάκη γιατί δεν θέλει να δουλέψει στην τηλεόραση. «Θέλω να φύγω, βγάλτε με σε μια άλλη εκπομπή, βγάλτε με στις ειδήσεις!» διαμαρτυρήθηκε με χιούμορ η ηθοποιός.

«Εθίζομαι στην ασυναρτησία σου» είπε ακόμα στην παρουσιάστρια που τη ζόρισε να απαντήσει.

«Μου είπε ο Κυριακού να παρουσιάσω πρωινό πριν από εσένα. Άγιο είχες! Σε μένα τα χρωστάς» είπε στην Ελένη. «Μου είχαν πει και πρόσφατα πριν από μια πενταετία για πρωινό».

Όλα ακραία μου φαίνονται για να τα κάνω στην τηλεόραση. Μου αρέσει να παίζω, να γράφω, να ελέγχω το πλαίσιό μου, τις δικές μου αξίες. Έχω αλλάξει πολύ και καθόλου από τους Απαράδεκτους. Όσο και να έχω αλλάξει, εγώ το ελέγχω. Αν πάω σε ένα Survivor και τρέχω πίσω από μια καρύδα αλλάζει το κέντρο βάρους.

Και το δράμα μου είναι μακριά. Βλέπω ότι τα νέα παιδιά κλαίνε για πράγματα που δεν θα μπορούσα να κλάψω» είπε για τον λόγο που δεν ενδιαφέρεται για μια δραματική σειρά. Πάω εκεί που είναι τα πράγματα πιο εύκολα για μένα.

Στήριξέ με μωρέ, δεν τα βγάζω πέρα μαζί της!» είπε η απελπισμένη Ελένη φωνάζοντας τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο να τη βοηθήσει.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου είπε ότι θέλει να κάνει ένα θεατρικό για το καλοκαίρι και είπε ότι ετοιμάζει βιβλίο αρνούμενη να πει περισσότερα εκτός του ότι θα είναι μεταξύ μυθοπλασίας και αυτοβιογραφίας.

Αποκάλυψε ακόμα ότι μια ταινία που έχει στα σκαριά έχει σκεφτεί να την κάνει μίνι σειρά

Στο σινεμά οι άνθρωποι νομίζουν ότι έχουν φτιάξει τον Φάρο της Αλεξάνδρειας. Είναι πολύ επηρμένοι.

«Αυτόν θέλω να μου κάνει συνέντευξη» είπε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο που την έρανε με κομπλιμέντα.