Η δημόσια πρόταση του Γιώργου Θεοφάνους στη Γλυκερία
Νέα

Η δημόσια πρόταση του Γιώργου Θεοφάνους στη Γλυκερία

Η δημόσια πρόταση του Γιώργου Θεοφάνους στη Γλυκερία

Τι αποκάλυψε στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω;

Καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε η Γλυκερία και μίλησε για την πορεία της στον χώρο, ενώ αρκετοί άνθρωποι από το περιβάλλον της αποκάλυψαν άγνωστες ιστορίες στην κάμερα της εκπομπής.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου κάλεσε τον Γιώργο Θεοφάνους για να συνομιλήσει με τη Γλυκερία. Ο γνωστός συνθέτης μάλιστα προχώρησε σε μια δημόσια επαγγελματική πρόταση.

«Από το πρωί που έχω έρθει εδώ στο στούντιο σκέφτομαι τι θα πω. Τελικά είπα να μην πάω με το μυαλό. Είπα να πάω με την καρδιά μου. Γλυκερία μου σ’αγαπώ και το εννοώ μέσα από την καρδιά μου αυτό το πράγμα.

Η Γλυκερία είναι ένας άνθρωπος που βρεθήκαμε αρκετές φορές αντικριστά, τουλάχιστον ζωντανά σε συναυλίες. Δισκογραφικά βρεθήκαμε μόνο στο τραγούδι “Αντικριστά” που γράψαμε μαζί με τον Νίκο Μωραΐτη.

Μιλάγατε για το Ισραήλ προηγουμένως οπότε θα σου κάνω κι εγώ μια έκπληξη. Φέτος η Κύπρος γιορτάζει τα 60 χρόνια φιλίας με το Ισραήλ. Μου ζήτησε λοιπόν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρου να κάνουμε μια τηλεοπτική εκπομπή, ζωντανή στην οποία θα είναι και ο Πρόεδρος του Ισραήλ.

Μου είπε “σε παρακαλώ θέλω να έρθεις να παίξεις στο πιάνο αλλά έχω μια παράκληση από την κυβέρνηση του Ισραήλ. Να παίξεις με τη Γλυκερία”.

Εγώ με πολύ μεγάλη χαρά θα σε ενημερώσω γι’αυτό. Θα έρθει η ώρα να το κάνουμε αυτό και με τα ελληνικά τραγούδια αλλά και με στίχους στα εβραΐκα».

Δείτε το βίντεο: