Η Δώρα Χρυσικού ομολογεί ότι «κι εγώ δεν την αντέχω την Αρετή!» και δίνει 3«καυτά» spoilers
Νέα

Η Δώρα Χρυσικού ομολογεί ότι «κι εγώ δεν την αντέχω την Αρετή!» και δίνει 3«καυτά» spoilers

Η Δώρα Χρυσικού ομολογεί ότι «κι εγώ δεν την αντέχω την Αρετή!» και δίνει 3«καυτά» spoilers

Όσα είπε στην Ελένη Μενεγάκη για τον «πιο τοξικό ρόλο της σειράς»

Η Δώρα Χρυσικού ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και όπως ήταν φυσικά μίλησε για την «Αρετή». Η ηθοποιός κάνει έναν από τους πιο «μισητούς» ρόλους τη φετινή σεζόν στη «Γη της ελιάς».

«Θα καταλάβεις στην πορεία της κουβέντας πόσο καλός άνθρωπος είμαι» είπε με χιούμορ στην Ελένη.

«Όταν παίρνω τα κείμενα γελάω και μετά ζητάω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου για αυτά που θα τους κάνω!» είπε.

Η Αρετή κρατά άτεγκτη στάση απέναντι στην κόρη της, τη Βασιλική που γέννησε αποκτώντας παιδί με τον παρολίγον φονιά του αδελφού της.

Η ίδια η ηθοποιός ευχαρίστησε τη Βάνα Δημητρίου και τον Αντρέα Γεωργίου για τον ρόλο που της έδωσαν στη σειρά και ομολόγησε:

«Για το αν θα αλλάξω τα παράπονά σας στην κυρία Δημητρίου. Τον αγαπώ πάρα πολύ τον ρόλο αλλά κι εγώ δεν την αντέχω την Αρετή! Το θυμικό που λαμβάνω από το κοινό, όλο το κακό ανάθεμα πέφτει στην Αρετή, ο πιο τοξικός ρόλος αυτή τη στιγμή είναι αυτός επειδή χτυπάει στο θέμα της μάνας.

Έχει μια παγιωμένη άποψη για το πώς πρέπει να είναι η γυναίκα.

Όμως η Αρετή και ο Στέφανος θα λυγίσουν δηλαδή θα τη δουν τη μικρή αλλά μετά θα ξαναμπούν στις εργοστασιακές τους ρυθμίσεις και θα δούμε την Αρετή που όλοι ξέρουμε» αποκάλυψε.

Έδωσε όμως και άλλα δύο spoilers.

«Η Αρετή ήξερε πάντα ότι αυτός ο άντρας δεν την αγάπησε και έχει μια πολύ βαθιά πίκρα που την εκφράζει ως τσίτα.

Αυτός ο γάμος είναι ένα ναυάγιο, το ξέρουμε όλοι.

Η Αρετή είναι κατίνα, είναι καπάτσα. Ο Στάθης είναι έξυπνος και είναι πολύ παράξενο πώς αυτοί οι άνθρωποι έμειναν τόσα χρόνια μαζί.

Θα έχουμε μεγάλες κόντρες με τον Στάθη, θα τον πετάξω έξω από το σπίτι» ήταν το ένα.

Και το δεύτερο αφορούσε τη δίκη του Φίλιππου όπου ουσιαστικά προεξόφλησε ότι θα μοιραστούν σε δύο στρατόπεδα, από τη μια ο Λυκούργος που θα τον υπερασπιστεί με τη Βασιλική και τη Χάιδω και από την άλλη εκείνη και ο Στέφανος.

«Θα είναι πάνω από ένα επεισόδιο και είναι εξαιρετικά γραμμένες οι σκηνές, είναι σαν πραγματικό δικαστήριο. Η Βάνα δούλεψε με δικηγόρους.

Έχει πολύ ενδιαφέρον ποιες θα είναι οι δυναμικές σε σχέση με την οικογένεια Καπερνάρου και Στεφανέα αλλά και τι στάση θα κρατήσουν οι γύρω χαρακτήρες» είπε.