Η Δούκισσα Νομικού υπέγραψε με τον ΣΚΑΪ
Νέα

Η Δούκισσα Νομικού υπέγραψε με τον ΣΚΑΪ

Η Δούκισσα Νομικού υπέγραψε με τον ΣΚΑΪ

Θα παρουσιάσει την εκπομπή Makeover - Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

Είναι επίσημο! Μετά από τρία χρόνια απουσίας από την τηλεόραση η Δούκισσα Νομικού ετοιμάζεται να επιστρέψει με δική της εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Η αλήθεια είναι ότι το όνομά της είχε ακουστεί για πολλά projects το τελευταίο διάστημα, αλλά όπως αποκάλυψε η εκπομπή Love It η Δούκισσα Νομικού υπέγραψε τελικά με τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή, η Δούκισσα Νομικού αναμένεται να παρουσιάσει την εκπομπή μεταμορφώσεων που θα προβάλει από τον Ιανουάριο ο τηλεοπτικός σταθμός. Πρόκειται για το Makeover, για το οποία αρχικά είχε ακουστεί το όνομα της Έλενας Χριστοπούλου.

Η Δούκισσα Νομικού απουσιάζει από τα τηλεοπτικά πράγματα τα τελευταία τρία χρόνια, μετά από επιλογή της να μείνει για λίγο με την οικογένειά της και τα δυο παιδιά της, τον Σάββα και την Αναστασία. Αλλά, τώρα διαμορφώθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες για  την επιστροφή της.

https://streamable.com/ubo42c

Όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

«Η πολυτάλαντη Δούκισσα, με επιτυχημένη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, των επιχειρήσεων, της υποκριτικής και της τηλεόρασης, έρχεται στον ΣΚΑΪ με αποκλειστική συνεργασία.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια θα μας χαρίζει μοναδικές εμφανίσεις παρουσιάζοντας ένα καθημερινό ψυχαγωγικό show μεταμορφώσεων».