Η αιχμή του Γιώργου Λιάγκα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Νέα

Η αιχμή του Γιώργου Λιάγκα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η αιχμή του Γιώργου Λιάγκα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

“Για να σας προσγειώσω και λίγο απότομα και να προσγειώσω και τον Γρηγόρη λίγο απότομα…”

Αμέσως μετά από την προβολή του ρεπορτάζ για την έκθεση φωτογραφίας του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιάγκας και η παρέα του σχολίασαν τις δηλώσεις του παρουσιαστή.

Ανάμεσα στα όσα είχε πει ο Γρηγόρης ήταν ότι θεωρεί σημαντικό το γεγονός ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάει στο The 2night Show.

“Ο πρωθυπουργός έχει πάει σε όλες τις ζώνες”, είπε ο Γιώργος.

“Την τελευταία συνέντευξη που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν βγει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας την έδωσε σε μένα και τη Φαίη επί μία ώρα και μίλησε για τα προσωπικά του, για τη σχέση του με τη Μαρέβα, για τον χωρισμό του”, συμπλήρωσε.

“Για να σας προσγειώσω και λίγο απότομα και να προσγειώσω και τον Γρηγόρη λίγο απότομα, όλοι αυτοί που λέτε, δηλαδή οι πρωθυπουργοί και οι σημαίνουσες πολιτικές προσωπικότητες τιμούν εμάς που κάνουμε ελαφριά ψυχαγωγία μόνο όταν θέλουν να εκλεγούν”, δήλωσε ακόμα ο παρουσιαστής.

Αντίθετα, σημείωσε ότι στην Αμερική πηγαίνουν παντού οι πολιτικοί όταν δεν υπάρχει πολιτική επικαιρότητα.

Τέλος, ανέφερε ποια πολιτικά πρόσωπα πηγαίνουν σε εκπομπές και σε άλλες περιπτώσεις, ενώ τόνισε ότι θεωρεί λάθος του Αλέξη Τσίπρα που δεν έχει πάει σε πιο… χαλαρή εκπομπή.

https://streamable.com/ff3cb